Kapat Ikon
Yapı Grubu

 

Ak-İzo Yalıtım Sistemleri San.Tic. A.Ş.

Aktaş Holding, kauçuk konusundaki uzmanlığını yapı alanında da önemli bir noktaya taşıyarak yatırım kararını 2005 yılında Lineflex markası ile almıştır. Özellikle dünyada en önemli kaynaklardan bir tanesi olan su konusunda uzmanlaşan Lineflex göletlerde ve su kaynaklarında su kaybının önüne geçmek için çözümler geliştirmiştir. Türkiye’de bu konuda üretim yapan tek marka olan Lineflex, gerek Türkiye pazarında gerekse ihracat bölgesinde çok büyük projelere imza atmıştır.

Dünya çapında elastomer (gündelik kullanım dilinde kauçuk olarak adlandırılan) malzemelerin teknolojinin sürekli gelişmesi ve elastik polimerlerin birçok alanda kullanılmaya başlaması ile birlikte su sızdırmaz EPDM esaslı kauçuk membranlar geliştirilmiştir. Üstün özellikleri sayesinde EPDM membranlar, çok geniş aralıklı atmosferik koşullarda başarı ile kullanılmaktadır. EPDM membranlar -40⁰C ila +120⁰C sıcaklık aralığı gibi ekstrem koşullar da dahi elastik özelliklerini kaybetmemektedir.

Bu ürün gamıyla; çatılarda, bina temel ve yan perde uygulamalarında, giydirme cephelerde, aç kapa tünel inşaatlarında, gölet tabanlarında (orman yangın söndürme göletleri, tarım amaçlı sulama göletleri, su toplama göletleri), yüzme ve dekoratif havuzlar, arıtma tesislerinde ve dilatasyon gerektiren yapılarda başarı kullanılmaktadır.

 

Kuruluş Yılı: 2007
Lokasyon: Demirtaş Organize sanayi Bölgesi Reyhan Sk. No:3 Osmangazi/Bursa
Faaliyet Alanı: EPDM Membran Üretim
Tel: +90 224 261 31 39
Fax: + 90 224 261 31 49
E-Posta: info@lineflex.com.tr
Web: www.lineflex.com

 

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.