Kapat Ikon
Aktaş Holding, Automechanika Istanbul Fuarı'nda İleri Teknolojili Yeni Ürün Gruplarıyla Ön Plana Çıktı

Hava süspansiyon sistemi üretiminde dünyanın en büyük firmaları arasında yer alan ve 100'den fazla ülkeye doğrudan ihracat gerçekleştiren Aktaş Holding, bölgede otomotiv ana sanayi ve yan sanayi açısından sektörün adeta kalbinin attığı Automechanika Istanbul Fuarı'nda, yüksek teknolojiye sahip yenilikçi ürünlerini gururla sergiledi.

Orijinal otomotiv ekipmanları üretimi ve aftermarket alanında, dünyanın en büyük buluşmalarından biri olarak kabul edilen ve her yıl düzenlenen 'Automechanika Istanbul 2017 Fuarı'na katılan Aktaş Holding, dünya standartlarındaki gelişmiş hava süspansiyon sistemleri ile birlikte, üstün AR-GE çalışmalarıyla ürettiği yüksek teknolojili Powertech hortum ürünleriyle organizasyonda ülkemizi başarıyla temsil etti.

ABD'den Çin'e, Bulgaristan'dan Brezilya'ya kadar dünyanın dört bir noktasında faaliyetleri bulunan Aktaş Holding, 6-9 Nisan 2017 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nin ev sahipliğinde düzenlenen dev organizasyonda, kendisine ayrılan salon 3, C155 no'lu stantta misafirlerini ağırladı.

Fuar Beklentilerimizi Karşıladı

Automechanika Istanbul Fuarı'na her yıl düzenli olarak katıldıklarını anımsatarak, fuara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, 4 gün boyunca mevcut müşterilerle bir araya gelme ve yeni iş bağlantıları geliştirme noktasında önemli kazanımlar elde ettiklerini vurguladı.

Dijital Dönüşüm ve Markalaşmaya Yoğunlaştık

Aktaş Holding olarak, küresel ölçekteki büyüme hedefleri doğrultusunda 2017 yılından beklentilerinin yüksek olduğuna değinen Erol, "Aktaş Holding olarak, ürün yelpazemize kattığımız yenilikçi ve katma değerli ürünlerimiz sayesinde, ulusal ve uluslararası pazarlardaki satış ivmemiz her geçen yıl artmaya devam ediyor. 2017 yılıyla birlikte özellikle Endüstri 4.0'a uyum çalışmalarımız kapsamında, dijital dönüşüm ve küresel düzeyde markalaşma çalışmalarına ağırlık vermiş durumdayız. Yoğun rekabetin olduğu global piyasalarda farklılık yaratmak adına, bilgiye ve ileri teknolojiye yatırım yaparak, hem ülkemize hem de küresel ekonomiye, en yüksek düzeyde katma değeri sağlamayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.