Kapat Ikon
Ekonomi Bakanlığı'ndan Aktaş Holding'in Turquality Performans Sürecine Tam Not

Markalaşma sürecine büyük önem veren Aktaş Holding, rekabetçi piyasa koşullarının her geçen gün arttığı ve sınırların ortadan kalkarak, küreselleşen bir yapının ortaya çıktığı günümüz pazarlarında, dünyada ilk kez devlet desteği ile uygulamaya alınan ve Türkiye'nin uluslararası pazarlarda, kendi markalarıyla ayakta durabilen global bir oyuncu olması amacıyla oluşturulan 'Turquality Destek Programı'nda, başarılı bir dönemi geride bıraktı.

 

Ekonomi Bakanlığı tarafından oluşturularak, Türk markalarının yurtdışında markalaşma ve tanınırlığının artmasına yönelik hazırlanan Turquality Teşvik Programı'na, 2010 yılı Ekim ayında dahil olma gururu yaşayan Aktaş Holding, bakanlık tarafından yapılan performans değerlendirmesini de başarıyla tamamladı.

 

Program kapsamında, Ekonomi Bakanlığı tarafından Turquality Destek Projesi'nde yer alan tüm firmaların, her beş yılda bir performans değerlendirmesi ve denetimi yapılırken, denetimden başarı ile geçen firmaların da ikinci beş yıllık teşvik programına devam etmeleri sağlanıyor.

 

2016 yılı Şubat ayında gerçekleştirilen denetimler sonucu, bakanlık yetkililerince Aktaş Holding'in ortaya koyduğu performanstan övgüyle söz edilirken, yetkililer Aktaş Holding'in uluslararası düzeyde ülkemizin gurur kaynaklarından biri olduğuna vurgu yaparak, programa devam etmesine dair gerekli işlemleri onayladı.

 

Turquality Aktaş Holding'e Değer Katıyor

 

Mrkalaşmaya giden yolda, Turquality Destek Programı'nın firmalara çok ciddi prestij kattığını vurgulayan Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol da markalaşma süreçlerinde esas olgunun sürdürülebilirlik olduğuna dikkat çekerek, markalaşmaya dair farkındalık oluşturulması noktasında, Turqulaity'nin şirketlere çok ciddi kazanımlar sağladığını söyledi.

 

Aktaş Holding olarak ikinci beş yıllık teşvik programında yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Erol, bu anlamda ülkemize ve küresel piyasalara değer katmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.