Kapat Ikon
Techno Aktas, Bulgaristan'da Engelsiz Yüreklerin Gönlüne Su Serpti

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, Bulgaristan’da yer alan Techno Aktas, bölgede yapmış olduğu birbirinden başarılı çalışmaların yanı sıra, sosyal sorumluluk çalışmalarıyla da fark yaratmaya devam ediyor.

Techno Aktas, geçtiğimiz yıllarda belirli aralıklarla sürdürdüğü sosyal sorumluluk projelerine ve destek olduğu anlamlı kampanyalara, 2015 yılı itibariyle de devam ederken, 7’den 70’e desteğe ihtiyaç duyan bireylere adeta umut ışığı oldu.

Techno Aktas, 2014 yılında birkaç kez Ulusal Fon Aziz Nikola' ya bağışta bulunurken, yetim çocuklara ve yaşlı erkeklerle kadınlara alınan hediyeler, onların unutulmaz bir Noel yaşamalarına bir nebze de olsa katkı sağlamış oldu.

Ulusal Fon Aziz Nikola daha sonra Techno Aktas’a bir teşekkür mektubu yollarken, destekleri için Aktaş’a teşekkür ederek, Noel fotoğraflarını paylaşmayı da ihmal etmedi.

“Techno Aktas’tan Öğrencilere Tam Destek”

Techno Aktas, işitme engelli çocuklar için yatılı okul olan Profesör Dr. Stoyan Belinov Özel Ortaokulu’ndan da çok sayıda Noel kartı satın alınarak, hem okula, hem de orada öğrenim görmekte olan öğrencilere destekte bulundu.

Aktas, Başmelek Aziz Mihail - Zekâ Geriliği (Mental Retardasyon) sorunu olan çocuklar için yaptırılan okula da bilgisayar yardımında bulunarak, engelsiz yüreklere büyük moral kaynağı oldu.

Techno Aktas, sosyal sorumluluk çalışmalarına yeni halkaları, önümüzdeki dönemlerde de eklemeyi hedefliyor.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.