Kapat Ikon
Bulgaristan Filibe Başkonsolosu'ndan Techno Aktas'a Ziyaret

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, Bulgaristan’da yer alan Techno Aktas, fabrika binasında Bulgaristan’ın Filibe Başkonsolosu Alper Aktaş’ı ağırladı.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ziyarette, Filibe Başkonsolosu’nu Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş bizzat karşılarken, görüşmede Aktaş Holding’in ve Techno Aktas’ın bölgeye kattığı katma değer ve bölgenin uzun vadeli hedefleri masaya yatırıldı.

Görüşmede, Aktaş Holding’in Bulgaristan'da yer alan ve hava süspansiyon körükleriyle EPDM izolasyon membranları üretimlerinin gerçekleştirildiği Techno Aktas’ın ülkeye çok önemli kazanımlar sağladığını ifade eden Filibe Başkonsolosu Alper Aktaş, bugüne kadar bölgede yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı Aktaş Holding’i kutladı.

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş’a, başarılı çalışmaların devamını dileyen Alper Aktaş, ayrıca kısa süre önce Bulgaristan’da düzenlenen “İş sağlığı ve güvenliği ulusal yıllık 2014” ödüllerinde, orta ölçekli işletmeler: 50 – 250 çalışan kategorisinde, birincilik ödülü almaya hak kazanan Techno Aktas’ı bu üstün başarısından dolayı da tebriklerini iletti.

“Hedeflerimiz Doğrultusunda İlerlemeye Devam Ediyoruz”

Filibe Başkonsolosu Alper Aktaş’ı üretim tesislerinde ağırlamaktan dolayı büyük memnuniyet duyduğu ifade eden Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş da, küresel arenada faaliyet gösteren firma olarak, geleceğe yönelik hedefler doğrultusunda, Türkiye’nin Avrupa’ya açılan kapısı konumundaki Bulgaristan’ın, kendileri için oldukça önemli bir yer olduğunu hatırlattı.

Aktaş Holding olarak, 2023 yılında dünya liderliği hedefine kilitlendiklerini anımsatan Şahap Aktaş, bu hedef doğrultusunda bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da aynı azimle çalışmalara devam edeceklerini vurgulayarak, Aktaş kalitelisi ve anlayışından hiçbir zaman ödün vermeyeceklerini ifade etti.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.