Kapat Ikon
Aktaş Holding Ailesi İftarda Buluştu

Hava süspansiyon sistemi üretiminde dünyanın en büyük firmaları arasında yer alan Aktaş Holding çalışanları, Ramazan Ayı dolayısıyla düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye'de lider, dünyada da ilk üç firma arasında bulunan Aktaş Holding, Ramazan ayı münasebeti ile bir iftar organizasyonu gerçekleştirdi.

Altınceylan'da düzenlenen iftar yemeğine, yaklaşık 500 Aktaş personeli aileleriyle birlikte katıldı.

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş ve eşi Mürvet Aktaş'ın yanı sıra; Aktaş Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serkan Aktaş ve Aktaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Aktaş'ın da katıldığı organizasyon, renkli görüntülere sahne oldu.

Semazen gösterisinin de fark kattığı organizasyon, kurum içi iletişim anlamında da başarı ile sonuçlandı. İftar yemeğinin ardından gecenin anlam ve önemine ilişkin açıklamalarda bulunan Aktaş Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, Ramazan Ayı ruhunun yaşatılması adına bu tür organizasyonların büyük önem taşıdığını belirterek, Aktaş Holding'in çalışanları ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"2023 Hedefimize Emin Adımlarla İlerliyoruz"

Aktaş Holding olarak yoğun bir tempoyla 2023 hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini hatırlatan Erol, "Hepinizin bildiği gibi Aktaş Holding olarak 2023 yılında hizmet verdiğimiz sektörde dünya lideri olma hedefimiz var. Bu bizim için çok önemli bir hedef ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizlerin de katkılarıyla bu hedefe ulaşacağımıza yürekten inanıyorum. Bu vesileyle hepinizin Ramazan Ayı'nı şimdiden kutluyorum" diye konuştu.

"Büyük Bir Aileyiz"

Sami Erol'un konuşmasının ardından sözü Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş aldı.

Aktaş Holding personeliyle Ramazan Ayı'nda aynı sofrayı paylaşmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Aktaş, "Burada da görülüyor ki; Aktaş Holding gerçekten çok büyük bir aile. Bugün sizlerle aynı sofrayı paylaşmak, bu sıcak ve samimi ortamda sizlerle birlikte olmak gerçekten çok güzel bir duygu. Hep beraber el ele vererek, güçlü bir şekilde Aktaş Holding'in geleceğine yön vereceğiz. Sektöründe Türkiye'nin en büyüğü olan firmamız sizlerle beraber büyümeye devam ediyor. Katılımınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu vesileyle hepiniz için Ramazan Ayı'nın hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Aktaş Holding çalışanlarının okulda başarı belgesi hak eden çocuklarına çeşitli hediyeler verildi. Çalışanlar ve çocukları geceden memnuniyetlerini dile getirerek ayrıldılar.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.