Kapat Ikon
Aktaş'ın Minik Ressamları Ödüllerine Kavuştu

Aktaş Holding, 'Babalar Günü' kapsamında şirket bünyesindeki çalışanların çocuklarının katılımıyla, "Canım Babam ve Ben" temalı Resim Yarışması düzenledi.

Dereceye giren ilk üç resmin sahibine değerli hediyeler veren Aktaş Holding, bu etkinlik ile hem çalışan babaların Babalar Günü'nü kutladı hem de minik Aktaş üyelerinin yaratıcılığını konuşturmasına fırsat verdi.

Birbirinden güzel resimlerin derecelendirilmesi için BTSO Baha Cemal Zağra Özel Uygulama Merkezi'nden resim öğretmenleri Melek Köse Çelebi ve İnci Topçu'nun olduğu bir jüri ekibi belirlendi.

Heyecan doruktaydı

Dereceyi girip girmediğini bilmeyen minik ressamların meraklı halleri ve heyecanları görülmeye değerdi. Yarışmada ödül almaya hak kazanan ilk üç resmin sahibi, coşkulu bir şekilde gerçekleşen ödül töreni ile ödüllerine kavuşurken, ailelerin de gururlu halleri törene damga vurdu.

Düzenlenen yarışmada birinciliği Ceren Vatansever elde ederken, Eda Arıkan ikinci, İrem Çulha ise üçüncü oldu.

"Geleceğimize en büyük yatırım; çocuklarımız"

Yarışma sonuçlarının açıklanmasının ve ödüllerin sahiplerine ulaşmasının ardından yarışma aracılığıyla çalışan babaların Babalar Günü’nü tekrar kutlayan Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Aktaş, "Geleceğe yaptığımız en büyük yatırımımız, çocuklarımız. Onların geleceğini daha güzel hale getirmek için uğraşmak ve çocuklara daha güzel bir hayat sunmak da en büyük hedefimiz. Bu yarışmalar aracılığıyla, çocuklarımızın yaratıcı yanlarını ortaya çıkarmayı ve kendilerine daha çok güvenmelerini amaçlıyoruz. Bu doğrultuda yapılan bu ve benzer yarışmaların şirket bünyemizde gelenekselleşmesini hedefliyor ve her seferinde daha fazla çocuğumuza ulaşmayı sağlamak için ayrıca çalışmalar yürütüyoruz. Bu vesileyle, yarışmaya katılan her çocuğumuzu tebrik ediyor; hayatları boyunca yaratıcılıklarını kaybetmemelerini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.