Kapat Ikon
Aktaş Holding - Üniversite İşbirliği Sürüyor

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, nitelikli bireylerin topluma kazandırılması çalışmaları doğrultusunda, çeşitli eğitim kurumları ve üniversitelerle gerçekleştirdiği projelerini sürdürüyor.

Aktaş Holding, Uludağ Üniversitesi ile kısa süre önce hayata geçirdiği staj programının ardından, yeni bir çalışma daha başlattı. Aktaş, yeni başlatılan program kapsamında, proje stajyeri istihdamını, Uludağ Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerden karşılamak için kolları sıvadı.

Aktaş Holding ve Uludağ Üniversitesi arasında yapılan işbirliğine göre, Uludağ Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde öğrenim gören öğrencilere, Aktaş Holding bünyesinde 6 ay boyunca staj yapma imkânı sağlanacak.

Planlanan çalışma dâhilinde, Aktaş Holding Üretim ve Planlama Direktörü Adnan Yazıcı ve Aktaş Holding İnsan Kaynakları Uzmanı Ayşegül Dönmez Uludağ Üniversitesi’ne giderek, öğrencilere proje hakkında detaylı bir sunum yaptı.

“Amacımız, Genç Neslin Yetişmesine Katkı Sağlamak”

Uludağ Üniversitesi ile gerçekleştirilen projeyi Aktaş Holding olarak çok önemsediklerini kaydeden Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, eğitim hayatları devam eden öğrencilerin, iş hayatını yakından tanıyarak, kendilerini gelecekte neler beklediğini gözlemleyebilecekleri bir ortamı gençlere sunduklarını ifade etti. Geçmiş dönemde de Uludağ Üniversitesi’nin yanı sıra, çeşitli eğitim kurumlarıyla bu tarz projeleri hayata geçirdiklerini hatırlatan Erol, Aktaş Holding olarak gençlerin ülkemize donanımlı birer bireyler olarak kazandırılmasına aracılık etmeye devam edeceklerini söyledi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.