Kapat Ikon
Sami Erol- Önsöz

Değerli Arkadaşlar,

Yeni umutlarla, yeni beklentilerle, yeni hedeflerle merhaba dediğimiz 2015 yılını, kurulduğumuz günden bu yana koymuş olduğumuz vizyon çerçevesinde, son derece önemli atılımlara imza atacağımız bir yıl olarak nitelendirebiliriz.

Zorlu geçen 2014 yılının ardından, Aktaş Holding markasını zirveye taşıma yolculuğumuza, kendimizden emin bir şekilde devam ederken, belirlemiş olduğumuz hedefleri de adım adım yakalamış olduğumuzu, gururla söylemek isterim.

Rekabetçi piyasa koşullarının yaşandığı yerel, ulusal ve uluslararası pazarlarda, Aktaş Holding olarak, yapmayı hedeflediğimiz atılımlarla birlikte, markanın sahip olduğu imajı ve itibarı daha da yukarılara çıkarmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Üst düzey müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızla, mevcut tüm iş süreçlerimizde, kaliteyi ve mükemmeli bir arada sunmaya özen gösterirken, verimlilik ve karlılık standartlarını da, maksimum düzeyde ortaya çıkarmayı amaçlamaktayız.

2023 yılında global arenada, sektörün lideri olma hedefimize gün geçtikçe yaklaşırken, yola çıktığımız ilk gün kendimize belirlemiş olduğumuz Aktaş vizyonu ve misyonundan da hiçbir koşulda taviz vermiyoruz.

Aktaş Holding, sürdürülebilir başarıyı sağlayarak, sektöre ve ülkemize, her geçen gün değer katmaya devam ediyor.

Aktaş’ın gücüne güç katan tüm paydaşlarımızın, Aktaş Holding’in kurumsal kimliğine sahip çıkarak, markanın sektörde zirveye ulaşma yolcuğunda, bizlere büyük destek vereceğine yürekten inanıyorum.

Aktaş Holding, geleceğe doğru yürümeye devam ederken, bu yolculukta yanımızda olan, Aktaş’ı bugünlere taşıyan tüm paydaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

2015 yılı, inanıyorum ki; bir önceki yıldan çok daha verimli, çok daha gurur verici başarılara, hep birlikte imza atacağımız bir yıl olacak.

Sevgi ve Saygılarımla,

Sami Erol

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.