Kapat Ikon
Aktaş Holding, Lübnan'a Ayak Bastı!

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, küresel ölçekte sürdürmekte olduğu operasyonel çalışmalara, yeni pazarları da eklemeye başladı.

Aktaş Holding, yapmış olduğu atılımlar kapsamında, Ortadoğunun en önemli ticaret merkezlerinden biri konumundaki Lübnan’da, satış çalışmalarına start verdi.

Geçtiğimiz günlerde başlatılan satış çalışmalarıyla Aktaş Holding, Lübnan pazarına açılırken, dünyanın her bölgesine ulaşma hedefi doğrultusunda çok önemli bir adım daha atmış oldu.

“Bölgedeki Aktaş Varlığını Daha da Güçlendireceğiz”

Bölgedeki büyük potansiyelden dolayı, Aktaş Holding olarak Ortadoğu’ya önem verdiklerini belirten Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, Lübnan’da gerçekleştirilen ilk satışın, gelecek adına bir başlangıç olduğunu vurgulayarak, ilerleyen dönemlerde bölgedeki Aktaş varlığını daha da güçlendireceklerini söyledi.

Aktaş Holding olarak dünyanın her noktasına ulaşmayı amaçladıklarını kaydeden Erol, 2023 hedefleri doğrultusunda Lübnan’da olduğu gibi yeni pazarlara açıklamaya devam edeceklerinin altını çizerken, bu tip adımların hedefleri yakalama noktasında önemli kazanımlar sağlayacağına inandığını ifade etti.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.