Kapat Ikon
Önsöz-Köklü kurum kültürümüzden aldığımız güçle geleceğe odaklanıyoruz

Kıymetli Aktaş Paydaşları;

Kurumlar için başarı yolculuğunda pek çok parametrenin önemli olduğundan söz edebiliriz: Değişime odaklanmak, yenilikçi bakış açısı, vizyon, hedefler, nitelikli insan kaynağı vb.

Bunların dışında başarı için gerekli olan noktalardan biri de şüphesiz güçlü bir kurum kültürünün bulunmasıdır.

Çünkü bu kültüre sahip olan, değerlerini özümsemiş şekilde geçmişten günümüze taşımayı başarmış şirketler, dünyada hep başarı hikayeleriyle karşımıza çıkıyor.

1938 yılından bu yana sektörde daima ilklere öncülük eden şirketimiz için de bu kavram, 80 yılı aşkın başarı öyküsünün en değerli anahtarlarından biri oldu.

Nitekim sürdürülebilir gelişim ve kalitenin hakim olduğu, değerlerin üretildiği ve yaşatıldığı bir anlayışa sahip olan şirketimiz; ilk günden beri değer yaratmayı kendine öncelik ediniyor.

Bizler de bu yaklaşımın şirketimizin tüm kademelerinde en iyi şekilde içselleştirilmesi noktasında sorumluluk almaya devam ediyoruz.

Ayrıca değerlerin yaşatıldığı bir anlayışla da ileriye dönük güçlü hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz.

Bunu yaparken de ülkemize ve dünya ekonomisine en yüksek düzeyde katma değer sağlama hedefiyle çalışmalarımıza yön vermekteyiz.

Dolayısıyla Aktaş Holding olarak, geçmişimizden aldığımız mirası geleceğe en iyi şekilde taşıma gayesindeyiz.

Köklü kurum kültürümüzden aldığımız güçle de daima geleceğe odaklanıyoruz. Bu bilinçle çalışmalarımız devam edecek.

Saygılarımla,

R. Serkan AKTAŞ

AKTAŞ HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.