Kapat Ikon
Önsöz-Kurumsallaşmaya Önem Vererek Geleceğe Yatırım Yapıyoruz

Herkese merhaba,

Günümüzde şirketler için en önemli gelişim ve sürdürülebilirlik yollarının başında, kurumsallaşma olgusu geliyor.

İşletmeler açısından kurumsallaşma konusunun, bütünsel bir bakış açısıyla ele alınması gerekli olup, aynı zamanda kurumsallaşma, hedeflere en hızlı şekilde ulaşma noktasında da mutlaka devreye girmesi gereken bir zorunluluk olarak karşımıza çıkıyor.

Tabii ki her şirketin bulunduğu sektör, büyüklüğü, özelliği, kültürü farklı olduğu için kurumsallaşma süreci de bu faktörlere göre farklılık gösterebilmektedir.

Ancak buradaki asıl dikkate alınması gereken nokta, işletmeler için büyüme ve gelişim yolculuğu açısından bu sürecin asla ihmal edilmemesi gerçeğidir.

Sektörde 80 yılı aşkın üretim tecrübesine sahip olan Aktaş Holding için de kurumsallaşma süreci, kurum kültürünün daima en önemli parçalarından biri olmuştur.

Türkiye’de işletmelerin yüzde 95'inin aile şirketi olduğu gerçeğinden hareketle, aile şirketleri açısından gelecek kuşaklara erişimde kurumsallaşmanın ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz.

Bu sayede şirketimiz, bugün sektörün dünyadaki en büyük markalarından biri haline gelmeyi başarmıştır.

Aynı zamanda sürdürülebilir gelişime olan inancı ve tutkusuyla da kendini her zaman geliştirmeye devam etmektedir.

Dolayısıyla bunun bir yolculuk olduğunu asla aklımızdan çıkarmayarak, sürekli iyileştirme anlayışıyla gelecek yolculuğumuza emin adımlarla devam etme hedefindeyiz.

Saygılarımla,

İskender ULUSAY

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.