Kapat Ikon
Önsöz: Organizasyonel Verimliliğimizi Artırma Hedefiyle İlerleyişimiz Sürüyor

Herkese merhaba,

Geçmişten bu yana, her çağın kendine özgü özellikleri, dinamikleri ve eğilimleri olmuştur. İçerisinde bulunduğumuz çağ da artık "dijital çağ" olarak tanımlanıyor.

Endüstri 4.0 ile birlikte üretimde farklılaşmak, katma değerli üretime öncelik vermek, verimliliği hedeflemek, hemen her sektörde öncelikli kriterlerden biri haine geldi.

Özellikle pandemi ile karşımıza çıkan yeni normal dijitalleşmeyi daha da artırırken, bu dönemin ekonomik gücü ise verimlilik ve değer yaratma üzerine şekilleniyor.

Yaşadığımız çağda şirketlerin yaşadığı en önemli sorunlardan biri de yoğun rekabet ortamında güçlü kalabilmek için kaynakların verimli bir biçimde kullanılmasını sağlamaktır.

Verimlilik konusu, kalite süreçleriyle de yakından ilgilidir aslında.

Yani üretilen bir ürünün içeriğinin kalitesi, üretim sürecini ve buna bağlı olarak verimliliği de doğrudan etkilemektedir.

Bu bilinçle Aktaş Holding olarak, 80 yılı aşkın süredir sektörde yeniliklerin öncüsü misyonuyla yolumuza devam ederken, ilk günden bu yana verimliliği esas alıyor ve kaynakların etkin kullanılmasını öncelik haline getiriyoruz.

Sürekli iyileştirme anlayışıyla, verimlilik yaklaşımının şirketimizin tüm organizasyonel yapısında en iyi şekilde içselleştirilmesini sağlamaya özen gösteriyor, bunu da kurumsal kültürümüzün önemli bir parçası olarak görüyoruz.

Hep daha iyisini ve mükemmeli hedefleyerek de bugünkünden çok daha iyi noktalara ulaşmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.

Ve bu konuda çalışmalarımız kararlı bir şekilde devam edecek.

Saygılarımla,

İskender ULUSAY

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.