Kapat Ikon
Önsöz: Geleceğe İz Bırakmak İçin Değer Üretmeyi Sürdüreceğiz

Herkese merhaba,

Dünya olarak zorlu günlerden geçtiğimiz şu süreçte, tüm insanlığın ortam mücadelesine hep birlikte tanıklık ediyoruz.

Yarınlarımız için öncelik verdiğimiz en önemli konulardan biri olan sürdürülebilir de aslında bu süreçten etkilenmiş durumda.

Çünkü salgın dolayısıyla gerek sağlık konusunda gerekse de tedarik sistemlerinde ne kadar hassasiyet yaşandığına şahit oluyoruz.

Yani gelecek dönemin sürdürülebilirlik gündemini de artık pandeminin belirlediği sıklıkla dile getiriliyor. İşte bu yüzden, 'yeni normal' olarak tanımlanan bu süreçte doğru adımları atan ve gelecek odaklı hareket edenlerin, gelecekte mutlaka kazanacaklarını söylememiz mümkün.

Hızlı ve çevik olanların öne çıktığı bir dönemde olduğumuz için pandemi döneminin karşımıza çıkaracağı fırsatları iyi değerlendirmek ve geleceğe dokunacak çalışmalara imza atmak, bugünün anahtarı olacaktır.

Bundan hareketle Aktaş Holding olarak, salgın döneminde karşımıza çıkan fırsatları iyi gözlemleyerek, hızlı ve esnek olma kabiliyetimizi doğru şekilde kullanıp, somut çalışmalar gerçekleştirme gayretindeyiz.

Tüm amacımız; 80 yılı aşkın geçmişi bulunan bu büyük değeri, geleceğe en iyi şekilde taşımak ve bugün olduğu gibi gelecekte de Aktaş’ın izlerini dünyada gururla bırakmak olacaktır.

Bunun için de yaşadığımız topluma ve geleceğe katkı sağlamak amacıyla önemli çalışmalara imza atıyor, imzacısı olduğumuz Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi'yle de daha iyi bir dünya hedefine odaklanıyoruz.

Saygılarımla,

İskender ULUSAY

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.