Kapat Ikon
Önsöz: Teknoloji Odaklı İlerlemeye Devam Edeceğiz

Herkese merhaba,

Yılın son çeyreğine doğru ilerlediğimiz şu dönemde, tüm dünya olarak pandemiyle mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdürüyoruz.

Covid-19 pandemisi kuşkusuz hayatımızda pek çok şeyi değiştirdi. Özellikle iş hayatında iş yapış biçimlerinde ve beklentilerde önemli değişiklikler yaşanmaya devam ediyor.

Artık daha proaktif yaklaşım sergileyen, beklentilere hızlı çözüm üreten, dijitalleşme odaklı ilerleyen firmaların ön plana çıktığı bir dönemdeyiz.

Dolayısıyla sektörün gelecekte ihtiyaç duyacağı yeniliklere karşı hızlı aksiyon alabilmek ve geleceğin beklentilerine dönük çözümler üretebilmek için teknoloji geliştirmeye ağırlık vermek, markaların yeni normale karşı hazırlıksız yakalanmaması noktasında büyük önem taşıyor.

Bu sürecin ardından özellikle dijitalleşme ve bağlantılı araçlar üzerine yatırımların artması bekleniyor.

Biz de bu bilinçle, pandemi sürecinin getirdiği değişen iş yapış biçimlerine hızlı şekilde adapte olarak, teknoloji geliştirmeye ağırlık vermek suretiyle pazarda fark yaratacak çalışmalara odaklanmış durumdayız.  

Şirket olarak, özellikle üretimde dijitalleşme ve verimliliği artırma çalışmalarımız sürüyor. Bu noktada şirketimizde dijital dönüşümü adım adım uygularken, çalışanlarımızın da bu dönüşüme adaptasyonu noktasında, çözüm odaklı ve sürdürülebilir çalışmalara imza atıyoruz.

Bu bağlamda Aktaş Holding olarak, bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de teknoloji geliştirme odaklı çalışmalarımızı hızla sürdüreceğiz.

Çünkü Aktaş'ın misyonu ve vizyonu hep bu yönde olmuştur.

Saygılarımla,

İskender ULUSAY

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.