Kapat Ikon
Aktaş Holding, Avrupa'daki Müşterileriyle Güven Tazeledi

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, dünyanın her bölgesindeki müşterileriyle sık sık bir araya gelerek, mevcut süreç değerlendirmesi ve gelecek planlamalarına ilişkin çeşitli görüşmeler gerçekleştiriyor.

Aktaş Holding bu kapsamda son olarak, İtalya ve Fransa’daki müşterilerini ziyaret etti. Aktaş Holding Satış Pazarlama Direktörü Armağan Tişli ve Aktaş Holding Avrupa Satış Yöneticisi Rutger Devoldere’un yer aldığı ziyaretlerde, müşterilerle 2014 yılının değerlendirilmesi yapılırken, önümüzdeki yıllar için hedefler masaya yatırıldı.

1-5 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen ziyaretlerde, bölgelerdeki müşterilerle 2015 için sözleşme yenilemesi konusunda anlaşma yapıldı.

Oldukça verimli geçen görüşmelere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Aktaş Holding Satış Pazarlama Direktörü Armağan Tişli, dünyanın her bölgesinde olduğu gibi Avrupa pazarında da büyük hedefleri olduğunu anımsatarak, Aktaş Holding olarak başarılı bir yıla sahne olan 2014 yılının ardından, 2015 için de beklentilerinin yüksek olduğunu ifade etti.

Aktaş Holding olarak, en önemli paydaşlardan biri olan müşterilerle, güçlü temellere dayalı bağlar kurmaya özen gösterdiklerine dikkat çeken Tişli, küresel çapta faaliyet gösteren bir firma olarak, dünya üzerindeki her bir müşterisinin, kendileri açısından son derece değerli olduğunu vurguladı.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.