Kapat Ikon
Önsöz: Geleceğimiz Olan Gençlere Desteğimiz Sürecek

Herkese merhaba,

Çok hızlı bir değişimin yaşandığı iş dünyasında, şirketler için yetenekli işgücüne ulaşmak her gün daha da zorlaşıyor.

Bu yoğun rekabet ortamında, şirketlerin başarılı olma noktasında yetenekleri kendine çekebilmesi ve kendini devamlı geliştirmesi de önemli koşullardan biri haline gelmiş durumda.

Elbette ki eğitim çok önemli; ancak asıl önemli olan konunun, gençlerin yeteneklerini nasıl kullanacağını bilen bir yapıya sahip olması ve iş dünyasına kendilerini en iyi şekilde hazırlamasıdır.

Bu bağlamda Aktaş Holding olarak, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize her türlü desteği vermeye devam ediyor ve gençleri iş dünyasına en iyi şekilde hazırlamak için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye gayret ediyoruz.

Bu felsefeyle hareket eden şirketimiz, geçtiğimiz günlerde çok önemli ve gurur dolu bir gün daha yaşadı.

Üniversiteden yeni mezun olan gençlerimize fırsat sunmak ve Türkiye'nin geleceğine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiğimiz "Aktaş Kariyer Okulu" projemiz kapsamında, ilk mezunlarımız için düzenlediğimiz sertifika töreninde, hep birlikte gururlandık, coşkuyu ve heyecanı paylaştık.

Bu projemizde, üniversite öğrencilerinin iş dünyasını yakından tanımalarını, kendilerini keşfetmelerini ve değişime öncülük edecek nitelikte birer kariyer inşa etmelerini hedeflerken, aynı zamanda onları Aktaş kurum kültürüyle yoğurarak, global vizyonumuza ortak ettik.

Aktaş Kariyer Okulu'nda başarılı bir dönem geçiren gençlerimiz, bireysel ve kolektif olarak şirketimize önemli değer kattı, katmaya da devam edecekler. Çünkü projemizi daha da geliştirip yaygınlaştırma hedefindeyiz.

Bu vesileyle, Aktaş Kariyer Okulu'ndan mezun olan tüm arkadaşlarımızı bir kez daha kutluyor, kariyerlerinde nice başarılı yıllar diliyorum.

Saygılarımla,

İskender ULUSAY

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.