Kapat Ikon
Önsöz: Aktaş Holding Stratejilerini Geleceğin Teknolojilerine Göre Şekillendiriyor

Herkese merhaba,

Bültenimizin bu sayısında, Endüstri 4.0 ekseninde sektörün ve şirketimizin gelecek odaklı gerçekleştirdiği çalışmalardan bahsetmek istiyorum.

Hepinizin bildiği gibi teknoloji her geçen gün çok hızlı bir değişimden geçiyor. Bu değişime adapte olmak da aslında, firmalar için rekabette ayakta kalmanın olmazsa olmaz unsurlarından biri. Bu noktada da teknolojiye ve bilgiye yatırım, çağa adaptasyonun anahtarı niteliğinde.

Özellikle otomotiv sektörünü ele aldığımızda; robot teknolojileri, nesnelerin interneti, elektrikli araçlar, mobilite, yapay zekâ, birbirleriyle konuşabilen ve adeta birer iletişim noktası haline dönüşen sürücüsüz araçlar gibi unsurların sıklıkla karşımıza çıktığını görmekteyiz.

Dolayısıyla Endüstri 4.0'la birlikte dijitalleşmenin ön plana çıktığı bu süreçte, şirketlerin de yatırım ve üretim stratejilerini geleceğin teknolojilerine göre şekillendirmesi büyük önem taşımakta.

Bundan hareketle Aktaş Holding olarak, teknolojiye, dijital dönüşüme ve ürün geliştirmeye yönelik yatırımlarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz.

Bu noktada, şirketimizin uzun yıllara dayanan AR-GE kültürü de yoğun küresel rekabette bize önemli avantajlar sağlıyor.

Halihazırda AR-GE ve inovasyonu temeline alan yenilikçi ve katma değerli üretim anlayışımızla 80 yıldan beri sektörün gelişimine öncülük ederken, değerlerimize daima sahip çıkarak da Aktaş Holding’i geleceğe sağlam temellerle taşıma gayretindeyiz.

Bu anlamda, şirketimizde dijital dönüşümü en iyi ve etkin şekilde gerçekleştirmek adına çalışmalarımız kararlı bir şekilde devam edeceğini önemle vurgulamak isterim.

Saygılarımla,

İskender ULUSAY

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.