Kapat Ikon
Aktaş Holding'e Bir Ödül Daha

80 yıllık köklü şirket geleneğinde daima yeniliklerin öncüsü olma vizyonuyla hareket eden Aktaş Holding, bu alanda ödüllere adeta doymuyor.

Aktaş Holding, BUSİAD tarafından düzenlenen Yenileşim Ödüllerinde, "Çalışan Yönetimi" kategorisinde ödüle layık görüldü.

Sürdürülebilir liderlik yolculuğunda; insana yatırım yapmaya ve çalışanlarına değer vermeye devam eden Aktaş Holding, bu yöndeki çalışmaların karşılığını almanın da haklı gururunu yaşıyor.

BUSİAD tarafından, 2 yılda bir düzenlenen organizasyonda 2017 yılında da "Liderlik" kategorisinde ödül alan Aktaş Holding, düzenlenen ödül töreninde adından övgüyle söz ettirdi.

Aktaş Holding çalışanları ödül törenine yoğun ilgi gösterirken, tüm çalışanlar ödülün coşkusunu doyasıya yaşadı.

İnsana yatırım sürecek

Ödül töreninde bir konuşma yapan Aktaş Holding Tesis Grup Müdürü Bülent Akkılıç, şirket olarak böylesine değerli bir ödüle layık görüldükleri için çok mutlu olduklarını ifade ederken, şirketin ilk günden beri insan odaklı hareket ettiğinin altını çizdi.

Akkılıç, "Sektörün lider ve global bir markası olarak, şirketimizin çatısı altında farklı milletlerden çalışanlarımızı ortak kültürümüzle harmanlayarak, değerlerimizi en iyi şekilde onlara aktarmaya gayret gösteriyoruz. Aktaş Holding olarak daima gelecek odaklı hareket ederken, bu yolda kazanmış olduğumuz böylesine değerli ödüller de bizleri fazlasıyla motive etmekte... Dolayısıyla şirket olarak, insana yatırım yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.