Kapat Ikon
Aktaş Holding, Bursa İnsan Kaynakları Buluşmasında Yerini Aldı

Aktaş Holding, istihdama katkı sağlayacak çalışmalara tam destek vermeye devam ediyor.

Aktaş Holding; bu yıl 6.'sı düzenlenen ve iş arayanlarla işverenleri aynı çatı altında buluşturan Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşmasında açmış olduğu stant ile ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada, C1-C2 stantlarında misafirlerini ağırlayan Aktaş Holding; "Ekibimizin Bir Parçası Olmaya Ne Dersin?" sloganıyla, dünyanın farklı lokasyonlarındaki operasyonlarına destek verecek potansiyel Aktaşlılarla bir araya geldi.

80 yıllık başarı öyküsü aktarıldı

21-23 Kasım tarihlerinde gerçekleşen buluşma kapsamında, potansiyel ekip arkadaşları için iş başvurularını hem birebir hem de online platformlar aracılığıyla alan Aktaş Holding'in insan kaynakları yetkilileri, Bursa'dan çıkıp dünyanın dört bir yanına uzanan 80 yıllık başarı öyküsünü ziyaretçilere aktarırken, katılımcıları firma hakkında bilgilendirdi.

Önemli fırsat

Şirket olarak, Bursa İnsan Kaynakları Buluşmasına her yıl düzenli olarak katıldıklarına değinen Aktaş Holding İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Grup Yöneticisi Oylum Öztürk Erdem, potansiyel iş gücü ile doğrudan iletişim kurulması noktasında bu tip organizasyonların son derece değerli olduğunu söyledi.

Bursa'nın zengin üretim alt yapısı sayesinde nitelikli iş gücü anlamında da ciddi bir kültüre sahip olduğuna işaret eden Erdem, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.