Kapat Ikon
Aktaş Holding’e Sürdürülebilir İş Ödüllerinde Final Gururu

Aktaş Holding, iş dünyasında önemli etkileri bulunan Sürdürülebilir İş Ödülleri yarışmasında adından başarıyla söz ettirdi.

Sosyal, ekonomik ve çevresel konularda önemli etkiler yaratan başarılı sürdürülebilir iş modellerini ödüllendirmek ve geniş kitlelerle paylaşmak amacıyla bu yıl altıncısı düzenlenen Sürdürülebilir İş Ödüllerinde şirket, hayata geçirdiği "Aktaş Global Değerlerinin Yaygınlaşması" projesi ile finale kaldı.

6 kıtaya yayılmış çok uluslu bir şirket olarak, 80 yıllık başarılarla dolu kültürünü ve değerlerini gelecek kuşaklara aktarmaya özen gösteren Aktaş; bu doğrultuda farklı kültürlere kapılarını açarken, 'dünya markası' kimliğiyle de çeşitliliğe önem vermektedir.

Bu kapsamda Aktaş Holding, toplam 15 kategorinin yer aldığı yarışmaya "Çeşitlilik ve Kapsayıcılık" kategorisinde başvurusunu yaparken, jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucunda pek çok dev markanın yer aldığı kategoride finale kalan şirketler arasına adını yazdırdı.

Ödüller, 17 Ekim'de gerçekleştirilen ödül töreni ile sahiplerini buldu. Bununla birlikte Aktaş Holding de hedefi olan ödüle ulaşabilmek için önümüzdeki yıllarda daha farklı projeler üretmeye devam edecek.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.