Kapat Ikon
Bursa İstihdam Buluşması'nda "İşe Girişin Reçetesi" Aktaş Holding'den

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve iş arayanlarla firma temsilcilerini bir araya getiren 3. Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması’nda (BİİB 2014), her anlamda ses getirdi.

Aktaş Holding, Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) bu yıl 3’üncüsü düzenlenen dev organizasyonda, kendisine ayrılan stant alanında adeta ziyaretçi akınına uğrarken, aynı zamanda organizasyon kapsamında düzenlenen seminerlerde de katılımcıların gelecek planlamalarında önemli bir yol gösterici oldu.

Aktaş Holding adına İnsan Kaynakları Takım Liderdi Tuğba Demirsu Yücetürk, Salon 14’de katılımcılarla bir araya gelerek, hem onların kariyer planlamalarını doğru yapılabilmesi konusunda kendilerine yardımcı olmak, hem de yönetici ve İK’cı gözüyle işe giriş aşamasında dikkat edilen noktalara kadar, oldukça önemli paylaşımlarda bulundu.

Kendi kariyerinden örnekler sunarak, Aktaş Holding’le yollarının kesişme sürecine değinen Yücetürk, “Bir Aktaş Tavsiyesi: “İşe Girişin Reçetesi” sunumuyla, izleyicilerin akıllarında yer edecek oldukça başarılı bir toplantıya imza attı.

Aktaş Holding’in küçük bir atölyeden, dünyanın en büyük markalarından biri haline dönüşen kilometre taşlarını katılımcılarla paylaşan Yücetürk, iş arayanların CV doldurma aşamasından, bireysel gelişim metotlarına; hedefleri doğru belirlemeden, dünya vatandaşı olma sürecine kadar İK’cı gözüyle deneyimlerini aktarırken, interaktif bir şekilde gerçekleşen toplantıda katılımcılar da merak ettikleri soruları kendisine yöneltme imkânı buldu.

“Öğrenmeyi Bırakmayın”

Katılımcılara, “Kendinize rol modeller belirleyip, kariyer gelişimlerini takip edin”  tavsiyesinde bulunan Yücetürk, “Plan yapıp, hedeflerinizi küçük bölümlere ayırın. İşinizle ilgili gelişmeleri yakından takip edin. Kişiliğinizi göz ardı etmeyin. Kendinize karşı dürüst davranın ve asla öğrenmeyi bırakmayın” diyerek, gerçekçi hedeflere yönelme konusunda izleyenlere yönelik keyifli bir sunum gerçekleştirdi.

Sunumun ardından, Yücetürk’e organizasyon yetkilileri tarafından plaket takdim edildi.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.