Kapat Ikon
Aktaş Holding Çalışanlarının Çocukları 23 Nisan Etkinliklerinde Doyasıya Eğlendi

Aktaş Holding bünyesinde gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri ile çalışanlar ve çocukları keyifli bir gün geçirdi.

Oldukça yoğun bir katılımın olduğu etkinlik kapsamında birbirinden eğlenceli ve faydalı bir dizi programa imza atan Aktaş Holding, çocuklar için her yaş grubuna ayrı, çeşitli kitaplar hediye etti. 0-14 yaş grubundan çocukların bulunduğu etkinlikte, çocuklar kendileri için özel olarak hazırlanan alanlarda doyasıya eğlendi.

3 farklı atölye çalışması

Şirketin gerçekleştirdiği 3D yazıcı atölyesi, ahşap oyuncak atölyesi ve robotik atölye olmak üzere 3 birbirinden güzel atölye ile çocuklar el ve motor becerilerini hayal güçleri ile birleştirme şansını yakaladı.  Şişme balonlarda da oldukça güzel vakit geçiren çocukların gözlerindeki mutluluk görülmeye değerdi.

Diğer yandan eğlenceli müzikler çalan bando eşliğinde ellerindeki balonları bırakan çocuklar gökyüzünde görsel bir şova da imza attı.

Fabrika turu düzenlendi

Oldukça keyifli geçen etkinlik kapsamında çocuklar için fabrika turu da organize edildi. Gezi ile gruplara ayrılan çocuklar, ebeveynlerinin çalıştıkları bölümleri yakından tanıma fırsatını da yakalamış oldu.

Etkinlikte Aktaş Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Şahap Aktaş da, çocuklarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti.

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.