Kapat Ikon
Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması'nda Aktaş Holding'e Yoğun İlgi

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve iş arayanlarla firma temsilcilerini bir araya getiren 3. Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması’nda (BİİB) ziyaretçi akınına uğradı.

Merinos Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi (BKK), Bursa Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR Bursa) ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) işbirliğiyle bu yıl 3’üncüsü düzenlenen dev organizasyonda, toplam 163 firma 187 stantla yer alırken, binlerce katılımcının yer aldığı buluşmada Aktaş Holding standına ilgi yoğun oldu.

27-29 Kasım tarihleri arasında Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) gerçekleştirilen organizasyonda, Aktaş Holding adına İnsan Kaynakları Takım Liderdi Tuğba Demirsu Yücetürk, İnsan Kaynakları Uzmanı Gözde Yenidokur ve İnsan Kaynakları Uzmanı Ayşegül Dönmez, firmaya ayrılan stant alanında ziyaretçilerle bir araya geldi.

3 gün süresince iş arayanlara büyük fırsatların yaratıldığı buluşmada ayrıca, Aktaş Holding İnsan Kaynakları Takım Liderdi Tuğba Demirsu Yücetürk, ziyaretçilere kariyer planlamalarına ilişkin bir önemli bir sunum gerçekleştirdi.

Aktaş Holding’in küçük bir atölyeden, sektöründe dünyanın en büyük oyuncularından biri oluşuna uzanan yolculuğu anlatan Yücetürk, kişisel vizyon gelişiminden, İK’cının aradığı özelliklere; hedeflerin doğru belirlenmesinden, işverenin işe alım sürecinde dikkat ettiği noktalara kadar birçok konuya değinirken, yapılan paylaşımlar katılımcılardan tam not aldı.

“Nitelikli İnsan Gücüne İhtiyaç Var”

Bu yıl 3.sü gerçekleştirilen Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması’nın Bursa’ya değer katan önemli organizasyonlardan biri olduğunu söyleyen Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol da, Türkiye’nin önde gelen kamu ve özel kurumlarıyla, iş arayan ve staj yapmak isteyenleri bir araya getiren bu etkinliğin, oldukça faydalı geri dönüşler sağladığına dikkat çekti.

İş arayanlar için birbirinden farklı sektörlerde hizmet veren firmaların temsilcileriyle bir araya gelme fırsatı sunan bu etkinliği, Aktaş Holding olarak çok önemsediklerini belirten Erol, bu tür büyük organizasyonların iş dünyasının ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücüne ulaşma noktasında önemli bir yer tuttuğunu vurgulayarak, ülkemizin daha da gelişmesi için her anlamda donanımlı, yetkin ve kendini geliştirmiş bireylere ihtiyaç olduğunu sözlerine ekledi.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.