Kapat Ikon
Aktaş Holding'den İnsan Yönetimi Zirvesi'ne Destek

Aktaş Holding, kent ve ülke çapında düzenlenen çeşitli organizasyonlarda adından söz ettirmeye devam ediyor.

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Güney Marmara Şubesi tarafından bu yıl 17'ncisi düzenlenen 'İnsan Kaynakları Zirvesi'nde Aktaş Holding, 2 farklı oturuma sponsor oldu.

Türkiye'nin Görme Engelli İlk Dağcısı ve Milli Atleti Necdet Turhan'ın "İçinizdeki Zirveye Çıkın" başlıklı oturumuna sponsor olan Aktaş Holding, aynı zamanda Milli Atlet Kemal Özdemir'in "Hayata Koş" başlıklı oturumuna da sponsorluk desteği verdi.

Kültürün Sesini Dinle" ana temasıyla 25-26 Nisan 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan organizasyona, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi ev sahipliği yaptı.

Konuşmacılara plaket

Oturumların sonrasında ise Aktaş Holding adına Mali İşler Müdürü Sabriye Arslan, Milli Atlet Kemal Özdemir'e; İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Grup Yöneticisi Oylum Öztürk Erdem ise Türkiye'nin Görme Engelli İlk Dağcısı ve Milli Atleti Necdet Turhan'a, programa katkılarından dolayı plaket takdim etti.

Oturumun ikinci gününde de organizasyona verdiği desteklerden ötürü Aktaş Holding'e teşekkür plaketi verildi.

Plaketi şirket adına İcra Kurulu Başkanı İskender Ulusay teslim alırken, aynı zamanda PERYÖN Güney Marmara Şubesi tarafından, Yeşil Kent Nilüfer'in sürdürdüğü ağalandırma kampanyasına Aktaş Holding adına bağış yapıldığına dair belge de Ulusay'a takdim edildi.

   
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.