Kapat Ikon
Aktaş Holding'den Kadın Çalışanlarına Sağlık Söyleşisi

Aktaş Holding, çalışan mutluluğuna öncelik vermeye devam ediyor. Şirket, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadın çalışanları için sağlık söyleşisi organizasyonuna imza attı.

Kadınlar Günü kapsamında, Özel Bursa Anadolu Hastanesi Beslenme ve Diyet Bölümü'nden Diyetisyen Pınar Yaprak, Aktaş Holding'in kadın çalışanları ile bir araya geldi.

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Aktaş'ın da yer aldığı söyleşide Yaprak, 'Sağlıklı Beslenme ve Diyet' konulu bir sunum yaptı. Yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı kazanılması gerektiğine vurgu yapan Yaprak, çalışanlara çeşitli uyarılarda bulundu.

Kahvaltı yapmadan güne başlamanın sakıncalarını anlatan Yaprak, "Mevsiminde meyve sebze yemeye özen gösterin. Şeker ve tuzu azaltıp, bol su içerek daha sağlıklı olabileceğinizi unutmayın. Ayrıca spor yaparak çok daha dinç olabilirsiniz" dedi.

Kadınlar için çalışmalarımızı sürdürüyoruz

Etkinliğe dair açıklamalarda bulunan Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Aktaş da kadına verilen değer ve gösterilen saygının, ülkelerin gelişmişlik düzeylerinin bir ölçütü olduğunu söyledi. Ekonomide ve sosyal yaşamda sürdürülebilir bir büyümenin sağlanabilmesi için kadınların kendini ifade etme özgürlüğünün bulunmasının oldukça önemli olduğuna dikkat çeken Aktaş, "Aktaş Holding olarak kadın istihdamı konusunda hassas davranıyoruz. Ülkemizin gelişmesinde cinsiyet eşitsizliğinin azaltılması ve kadınların ekonomik hayata daha fazla katılım sağlaması gerektiğinin bilincindeyiz. Daha çağdaş bir Türkiye için çalışan ve üreten kadın sayısının artması gerekiyor. Kadınların iş dünyasında güçlü bir şekilde yer alması adına projeler üretmeye devam ediyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Keyifli geçen söyleşinin ardından Aktaş Holding tarafından, kadın çalışanlarına yönelik çeşitli hediyeler takdim edildi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.