Kapat Ikon
Aktaş Holding 2015 Yılını Planlıyor

Hava süspansiyon sistemleri üretiminde dünyanın en büyük firmaları arasında yer alan Aktaş Holding, Bulgaristan'da gerçekleştirilen ve 2015 yılı satış stratejileriyle hedeflerin belirlendiği toplantıda, Türkiye'deki satış operasyonunda yer alan paydaşlarıyla buluştu.

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye'de lider, dünyada da ilk üç firma arasında bulunan Aktaş Holding, 2015 yılına yönelik yeniliklerin, hedeflerin ve stratejilerin paylaşıldığı toplantısını Bulgarsitan'da gerçekleştirdi.

Aktaş Holding'in AB ülkelerine yönelik üretimlerini gerçekleştirdiği Bulgaristan'ın Plovdiv şehrindeki üretim merkezinde gerçekleştirilen bayi toplantısında, 2014 yılının değerlendirilmesi yapılırken, 2015 yılına dönük hedefler ve stratejiler de masaya yatırıldı.

Aktaş Holding'in üst düzey yöneticilerinin yer aldığı buluşmada konuşan Aktaş Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, iç ve dış pazardaki satış grafiğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Aktaş Holding'in 2023 yılı hedeflerine dair umut dolu açıklamalarda bulunan Erol, Türkiye ve dünya genelinde yürütülmekte olan satış operasyonlarının son derece verimli ilerlediği müjdesini verdi.

"Hedefimiz Dünya Lideri Olmak!"

Satış sürecinde önemli çalışmalara imza atan ekip arkadaşları ile bu tür toplantılar düzenleyerek sık sık bir araya gelmeye özen gösterdiklerini kaydeden Erol, "Bilindiği gibi Aktaş Holding olarak uzun vadeli hedefimiz, 2023 yılında faaliyet gösterdiğimiz sektörde dünyanın zirvesinde yer almak. Sürdürülebilir verimlilik ilkesiyle yürüttüğümüz bu çalışmaların karşılığını satış performanslarıyla görmek, bizleri gelecek adına oldukça umutlandırıyor. Tüm çalışmalarımızı bu doğrultuda ve aynı kararlılıkla sürdürüyoruz. Sizlerin de desteğiyle, inanıyorum ki Aktaş markası, global piyasada hak ettiği noktaya, yani zirveye ulaşacak. Hedefimiz doğrultusunda tüm çalışma arkadaşlarımıza, iş ortaklarımıza, paydaşlarımıza güvenim tam" diye konuştu.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.