Kapat Ikon
Önsöz: Aktaş Holding Kaliteye Odaklanarak Sürdürülebilir Büyümeyi Hedefliyor

Değerli Aktaş Holding paydaşı,

Yılın son dönemecine girdiğimiz şu süreçte, geriye dönüp bakınca şirket olarak küresel düzeydeki büyüme hedeflerimiz doğrultusunda oldukça başarılı bir yıl geçirdiğimizi gururla ifade etmek isterim.

Yeni yılda yeni hedeflerle, Aktaş Holding'i bugünkü konumundan çok daha iyisine ulaştırmak için hep birlikte sorumluluk almaya devam etmeliyiz.

Bunun yanında, toplam kalite yönetimi anlayışıyla dünyanın dört bir yanındaki marka algısını her geçen gün daha üst seviyeye taşımak adına çalışmalarını sürdüren şirketimiz, mükemmele ulaşma hedefiyle üretmeye devam ediyor.

Tüm stratejik ve operasyonel süreçlerde gelecek odaklı hareket eden şirketimiz, global ölçekteki müşteri beklentilerine en hızlı şekilde yanıt verebilmek için bilgiye ve teknolojiye yatırımlarda da hız kesmiyor.

Özellikle maksimum kalite ve mutlak müşteri memnuniyeti ilkeleri, kurumsal yapımızın temel yapı taşları arasında yer almaktadır.

Uzun yıllara dayanan güçlü kalite algısını inovatif bir anlayışla şekillendiren Aktaş Holding; verimlilik esaslı, kaliteli ve katma değerli ürünleriyle, rekabetçi piyasa koşullarında sektöre rol model olmayı sürdürmektedir.

Tüm bunlardan hareketle, değerlerin üretildiği ve yaşatıldığı bir marka olan Aktaş Holding'in, paydaşlarından aldığı güçle daha iyi başarılara ulaşabilecek potansiyele de fazlasıyla sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Sonuç olarak, ilk günden bu yana kaliteye ve sürdürülebilir büyümeye odaklanan Aktaş Holding, gelecek yolculuğuna emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Bizler de şirketimizin yenilikçi bakış açısından ve kalite anlayışından asla ödün vermeden, Aktaş markasını sektöründe dünyanın zirvesine taşımak için çok çalışmaya devam edeceğiz.

Saygılarımla,

İskender ULUSAY

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.