Kapat Ikon
Aktaş'ta Eğitimler Tam Gaz

Yaşam boyu eğitim anlayışıyla hareket ederek, çalışanlarının hem mesleki hem de kişisel gelişimlerini arttırmaya yönelik eğitim faaliyetlerini sürdüren Aktaş Holding'in, eğitime desteği hız kesmiyor.

Şirket, geçtiğimiz dönemde farklı periyodlar halinde gerçekleştirilen eğitim faaliyetlerinde yer aldı.

Ekim ayı içerisinde Aktaş Holding çalışanları, KalDer tarafından 5 hafta süren Kalite Personeli Yetiştirme Programı’na katılırken, aynı zamanda UİB'de düzenlenen Uluslararası İletişim Teknikleri ve Master Class tarafından düzenlenen İşveren Markası Yönetimi eğitimlerinde yer aldı.

Eğitim temel önceliğimiz

Aktaş Holding çalışanları, Kasım ayında da eğitimler almayı sürdürdü.

Bu kapsamda, TAYSAD tarafından düzenlenen Proses Kaizen Mühendisi Sertifika Programı'na katılan çalışanlar, İdeal Koç tarafından düzenlenen Planlama ve Lojistik Yönetimi eğitimine de katılım gösterdi.

Ayrıca Aktaş çalışanları, BUSİAD Endüstri 4.0 Dijital Dönüşüm Platformu tarafından düzenlenen Siber Güvenlik konulu panelde de yer aldı.

Şirket olarak eğitim faaliyetlerine verdikleri öneme değinen Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı İskender Ulusay, sürekli gelişim anlayışını her alanda yaygınlaştırmayı esas aldıklarına vurgu yaparak, eğitim çalışmalarının aynı kararlılıkla süreceğini belirtti.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.