Kapat Ikon
Önsöz: Aktaş Holding'de Etkili İletişim ve Motivasyona Dayalı Takım Ruhu

Değerli Aktaş Holding Paydaşları,

Günümüzde şirketlerin sürdürülebilir başarıya ulaşma noktasında, pek çok parametrenin birbirini tamamlayıcı şekilde bir araya gelmesi belirgin rol oynamaktadır.

Örneğin kalite gibi olmazsa olmaz kriterlerin yanı sıra, nitelikli çalışanların kurum çatısı altında bir araya getirilmesi ve bu çalışanların birbirleriyle olan iletişimi ve motivasyonları da belirleyici unsurlar arasında yer alıyor.

Hal böyle olunca da işletmelerin, doğru ve nitelikli kadroları oluşturma konusuna büyük önem verdiğini görmekteyiz.

Tabi burada dikkat çekmek istediğim husus; doğru ekiplerin oluşturulması kadar, bu ekiplerin hedeflere aynı ölçüde inanması, sorumluluk alması ve aralarındaki iletişimin düzeyi de firmanın mevcut hedeflerine ulaşmasına olan etkisidir.

Nitekim takım olmak, takım içerisindeki her bireyin birbirini dinlemesi, fikir ve bilgi paylaşımı, yapıcı geribildirimler ve oluşan güven ortamı, şirketteki motivasyonu ve başarıyı da doğrudan etkiliyor.

Özellikle rekabeti pek çok alanda yoğun şekilde hissettiğimiz mevcut düzende, başarı konusundaki bu belirleyici faktörlere önem veren ve süreci doğru yöneten firmaların, sürdürülebilir başarılara ulaştığı ortadadır.

Bu anlayışla, Aktaş Holding olarak da sektörde ortaya koyduğumuz başarılı performansın altında, nitelikli insan gücümüzün yanında güçlü bir ekip ruhu ve motivasyon yatıyor.

Öyle ki bugüne kadar insana yatırım yapmak, çalışanlarımızın yeteneklerini ortaya çıkarmalarına fırsat vermek ve birlikteliklerini kuvvetlendirmek adına pek çok somut adım attık, atmaya da devam ediyoruz.

Temel amacımız, şirketimizin geleceğini sağlam temellerle inşa ederek, Aktaş Holding'i ileriye dönük güçlü hedeflerine doğru en iyi şekilde taşımaktır.

Saygılarımla,

İskender ULUSAY

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.