Kapat Ikon
Aktaş Holding Marka Süreçlerini İyileştiriyor

Aktaş Holding, şirketin önceliklerinden biri olan markalaşma çalışmalarıyla ilgili somut adımlar atmaya devam ediyor.

Kurulduğu günden bu yana, 'sürekli iyileştirme' anlayışıyla hareket eden Aktaş Holding, "Marka Süreçlerimizde İyileştirme" konulu workshop düzenledi.

Beyin fırtınası şeklinde düzenlenen etkinlikte, şirketin globaldeki markalaşma süreçlerine katkı sağlayabilecek önemli fikirler ortaya çıktı.

19 Temmuz tarihinde düzenlenen etkinliğe Crowne Plaza ev sahipliği yaparken, organizasyonda Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Aktaş ile Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol da çalışanları yalnız bırakmadı.

Fikirlerin katma değere dönüşmesi hedefleniyor

Çalışanların farklı gruplara ayrılarak, şirketin globaldeki markalaşma sürecine katkı sağlayabilecek fikirler ürettiği etkinlik, son derece verimli geçti.

Organizasyonda bir konuşma yapan Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, Aktaş Holding'in globaldeki en önemli hedeflerinden birinin markalaşma olduğunu söyledi.

Daima mükemmeli hedefleyen Aktaş Holding'in, sürekli iyileştirme anlayışı ile geleceğini şekillendirdiğine değinen Erol, bu tür organizasyonların yeni fikirler ortaya çıkma noktasında son derece faydalı olduğunu belirterek, etkinliğe katkı sağlayan tüm çalışanlara teşekkür etti.

   
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.