Kapat Ikon
Techno Aktaş, 'Açık Kapılar Günü'nde 120'den Fazla Gence Kapılarını Açtı

Techno Aktaş bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Açık Kapılar Günü'nü 18 Mayıs 2018'de düzenledi.

Şirketin İnsan Kaynakları Departmanı ve Filibe Eğitim Bölge Müfettişliği'nin ortak çalışmasının sonucu olan etkinlik, bölgede bir gelenek haline dönüştü.

Bu kapsamda, 5 meslek lisesinden 120'den fazla 11. ve 12. sınıf öğrencileri, oto ve demiryolu araçları için körük üretiminde dünya liderlerinden biri olan Aktaş Holding'in üretim üssünü ziyaret etti.

Ziyaret eden okullar arasında; Plovdiv Makina Yapımı Meslek Lisesi, Elektrik ve Elektronik Meslek Lisesi (PGEE) Filibe, Prof. Tsvetan Lazarov Mekanik Meslek Lisesi Filibe, "Çar Ivan Asen II" Meslek Lisesi Asenovgrad ve Tarım Meslek Lisesi Kuklen öğretmen ve öğrencileri yer aldı.

Üretim aşamalarını yerinde gördüler

Gerçekleşen ziyarette her grup, ürünlerin üretim aşamaları, vardiyaların organizasyonu, ambalajlanması ve lojistiği hakkında bilgi edinme fırsatına sahip oldu.

İnsan Kaynakları Uzmanı Esmeray Ahmed yaptığı açıklamada, "Bugün ziyaretçilerden bazıları ikinci kez geliyor. Organizasyona ilgi büyük ve tüm ekibimiz, bu gençleri ağırlamaktan mutluluk duyuyor" diye konuştu.

Şahap Aktaş: "Her gence yardım etme arzumuz var"

Ziyarette, Aktaş Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Şahap Aktaş ve Techno Aktaş Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Emin de öğrencileri memnuniyetle karşılarken, bazıları ile konuşma fırsatı da buldular.

Şahap Aktaş konuşmasında, "Organizasyonumuzun parçası olmak isteyen her gence yardım etme arzumuz var. Bizler Aktaş Holding olarak, öğrencilere ve eğitime tam destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Aktaş Holding'in 80. yıl dönümünü kutladı

Açık Kapılar Günü'nü ilk ziyaret edenlerden olan Plovdiv'den Andrea Mirchev, iş düzeni ve disipline dair olumlu izlenimlerini dile getirdi.

Ayrıca, 3 kıtada üretim ve lojistik tesislerine sahip olan ve 120'den fazla ülkeye ihracat yapan Aktaş Holding'in 80. yıldönümünü de kutladı.

Öte yandan, 11 Mayıs 2018'de ise Techno Aktaş, Bulgaristan'daki 10. yılını kutladı.

Sadece yüksek yatırım sonucunda değil, aynı zamanda sürdürülebilirlik, profesyonellik ve takım çalışması ile bugünlere gelen Techno Aktaş'ın, başarıları gurur vermeye devam ediyor.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.