Kapat Ikon
Global Liderliğe Odaklanan Aktaş Holding, Liderlerini Geliştiriyor

Büyük önem verdiği eğitim faaliyetlerini tüm hızıyla sürdüren Aktaş Holding, şirket içi eğitimlerine bir yenisini daha ekledi.

Onda Yönetim Danışmanlık tarafından düzenlenen eğitime, Aktaş Holding yönetici ve takım liderleri katıldı. 10 Mart ve 24 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen 'Yönetim Yapı Taşları Eğitimi'nde, katılımcılara liderlik konusunda bilgiler verildi.

Yönetici olarak neler yapılmalı, yönetim süreçlerinde etkinlik nasıl arttırılır, ekipteki enerji nasıl yükseltilir? gibi etkili yönetim ve liderlik hakkında değerlendirmelerin olduğu eğitimde; değişim, gelişim ve süreklilik konuları da masaya yatırıldı.

Eğitimlere devam edeceğiz

Eğitimle ilgili açıklamalarda bulunan Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, dünya ölçeğinde büyüme hedefi doğrultusunda kurum içinde birçok eğitim gerçekleştirdiklerini söyledi.

Erol, bu eğitimlerin oldukça verimli geçtiğine dikkat çekerek, "Aktaş Holding olarak global liderliğe odaklandık. Bu doğrultuda dönem dönem çalışanlarımıza, yönetici ve takım liderlerine eğitimler veriyoruz. Oldukça yararlı olan bu eğitimlere bir yenisini daha eklemekten mutluluk duyuyoruz" dedi.

Erol, bu tarz eğitimlere devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.