Kapat Ikon
Önsöz: Aktaş Holding'de Süreç İyileştirme Yaklaşımı

Değerli Aktaş Holding paydaşları;

Günümüzde teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte rekabet koşullarının da değişime uğraması, işletmeleri mevcut iş yapış biçimlerini iyileştirmeye ve verimlilik çalışmalarına ağırlık vermeye yöneltiyor.

Öyle ki işletmeler için yoğun rekabet ortamında güçlü yönlere odaklanma gerekliliği söz konusuyken, süreç yönetimini de standardize şekilde toplam kalite anlayışına göre şekillendirmek, gelecekte de var olabilmek için öncelikli unsurlardan biri olarak karşımıza çıkıyor.

Bu noktada firmaların, mevcut değerler zincirindeki tüm süreçlerini sürekli iyileştirme kültürüne göre koordine edip, bütünsel bir bakış açısıyla hareket etmeleri büyük önem taşıyor.

Aktaş Holding olarak da kurulduğumuz günden beri bu bilinçle hareket ederek, tüm üretim ve hizmet süreçlerimizde, sürekli iyileştirme anlayışını benimsemiş durumdayız.

Nitekim ilk günden bu yana sürekli gelişen ve büyüyen bir şirket olarak, geleceğe dönük attığımız tüm adımlarda değer yaratma önceliğiyle hareket ediyoruz.

Tüm üretim ve hizmet süreçlerimizde mükemmeliyetçi bir yaklaşım sergileyip, inovatif ürünler geliştirmeye devam ederek, içerisinde bulunduğumuz ülkeye ve dünya ekonomisine katma değer sağlamayı hedeflemekteyiz.

Bunun için de kurumsal yapımızın tüm parametrelerinin sürekli iyileştirme anlayışını özümseyip, değişen dinamiklere en iyi şekilde uyum sağlama gayretindeyiz.

Bu çerçevede, Aktaş Holding'in sürdürülebilir başarı odaklı gelişim yolculuğunun, üretim/pazarlama/satış/müşteri memnuniyeti gibi birbiriyle bağlantılı süreçlerin her bir aşaması için 'sürekli iyileştirme' odaklı, verimli ve entegre anlayışla şekillendirildiğini önemle vurgulamak isterim.

Saygılarımla,

Sami EROL

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi

İcra Kurulu Başkanı

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.