Kapat Ikon
Aktaş Holding 8 Mart'ta Kadın Çalışanlarını Unutmadı

Aktaş Holding, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadın çalışanlarına yönelik son derece güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptı.

Özel gün ve haftalara gösterdiği hassasiyetle örnek çalışmalara imza atan Aktaş Holding, bu kapsamda Özel Bursa Anadolu Hastanesi'nden Psikolog Seda Kartaltepe'yi kadın çalışanları ile bir araya getirdi.

Çocuklar, yetişkinler ve ebeveynler hakkında bilgiler veren Kartaltepe, özellikle Türk toplumunda kadınların çok fazla sorumluluk sahibi olduğuna dikkat çekti. Kartaltepe, kadın ve erkek arasında dengeli bir görev dağılımı yapılması gerektiğini belirterek, "Hayat bir şekilde akıp gidiyor. Yaş hızla ilerliyor. Bu akışta, ne kadar iletişim halinde ve sağlıklı yaşayabildiğiniz oldukça önemli. Duyguları doğru yerde, sağlıklı bir şekilde yaşamaya çalışmak gerekiyor" dedi.

Kadınların çalışması ile toplum güçlenir

Organizasyona katılarak, kadın çalışanlara destek veren Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol da kadın istihdamına büyük önem verdiklerini kaydetti.

Ülkemizde her alanda daha fazla kadın çalışanın yer alması gerektiğinin altını çizen Erol, "Kadınların çalışması ile toplum güçlenir. Kadınlar iş konusunda sadece erkekler tarafından değil, kadınlar tarafından da desteklenmeli. Aktaş Holding olarak, kadın çalışanlara desteklerimize devam edeceğiz" diye konuştu. Erol, tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü yürekten kutladığını da sözlerine ekledi.

Oldukça keyifli geçen söyleşi sonrasında Aktaş Holding tarafından, kadın çalışanlara hediyeleri takdim edildi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.