Kapat Ikon
Aktaş Holding İleri Teknolojili Powertech Ürünlerini İstanbul Hırdavat Fuarı'nda Görücüye Çıkardı

Hava süspansiyon sistemi üretiminde dünyanın en büyük firmaları arasında yer alan ve 100'den fazla ülkeye doğrudan ihracat gerçekleştiren Aktaş Holding, farklı iş alanlarındaki markalarıyla, sektörün en önemli buluşmalarında başarıyla boy göstermeye devam ediyor.

Aktaş Holding; ileri teknolojili, uzun ömürlü ve çevre dostu endüstriyel hortum üretilmesi hedefiyle, 2016 yılının başında devreye aldığı Powertech markalı ürün gamıyla İstanbul Hırdavat Fuarı'na katıldı.

Küresel düzeyde markalaşma vizyonu doğrultusunda, yenilikçi adımlarını sürdüren Aktaş Holding, 15-18 Nisan 2018 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşen organizasyonda, Hol 9, Stant E07-F07'de Powertech ürünlerini sergiledi.

Şirket olarak 2018 yılında, 'her alanda dijital dönüşümle global liderliğe' temasıyla yoluna devam eden Aktaş Holding'in, inovatif düşünceyle geliştirdiği Powertech ürünleri; fuar süresince dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Önemli iş bağlantıları kuruldu

Aktaş Holding'in üstün AR-GE tecrübesinin, Endüstri Grubu'ndaki güçlü bir yansıması olarak ön plana çıkan Powertech ürünleriyle ilgili, fuar süresince önemli iş bağlantıları gerçekleştirdiklerini aktaran Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili R. Serkan Aktaş, fuarın şirket adına son derece verimli geçtiğini kaydetti.

AR-GE çalışmaları sürüyor

Powertech ürünlerinin; her türlü basınç, aşınma, ısı, yağ gibi faktörlere karşı, güçlü ve uzun ömürlü olduğunu aktaran Aktaş, küresel piyasa talepleri doğrultusunda yenilikçi Powertech ürünleriyle ilgili AR-GE odaklı gelişim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirtti.

Aktaş; "Powertech ürünleri; su, hava, buhar-sıcak su, kum-beton, gıda-kimyasal ve akaryakıt hortumu alanında, her türlü ihtiyacı karşılayacak çeşitte, iç-dış çapları, yüksek/orta/düşük çalışma basıncı, kıvrılma yarıçapı, patlama basıncı, yüksek veya düşük çalışma ısısı, kullanıldığı alana özel olarak havaya, ozona, aşınmaya, ısıya, yağa üstün dayanım gibi özellikleri, optimum ölçülerde belirleyecek şekilde geliştirildi" ifadelerine yer verdi.

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.