Kapat Ikon
Sami Erol'dan Genç Beyinlere Başarı Basamaklarını Tırmanma Önerileri

Geleceğimiz olan öğrencilerle hemen her fırsatta bir araya gelerek, iş hayatıyla ilgili yol gösterici paylaşımlarda bulunan Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, Balıkesir Üniversitesi öğrencileriyle buluştu.

"Sıfırdan Zirveye" temasıyla, Balıkesir Üniversitesi Aktif Yaşam Topluluğu tarafından düzenlenen Aktif Zirve'18 etkinliği kapsamında Erol, öğrencilere iş dünyası ile ilgili bilgi ve tecrübelerini aktardı.

"Gelecek-Yaşamı Yönetmek" başlıklı sunumunda Sami Erol, öğrencilere Aktaş Holding'in yerelden globale uzanan başarı öyküsünü ve dijital dönüşüm sürecini paylaşırken, iş dünyasının ihtiyaç duyduğu nitelikli ve yetkin işgücünün öneminden bahsetti.

Yaşamı Yönetmeyi Bilmeli

Hayatta değişimin doğru yönetilmesi gerektiğini kaydeden Erol, "Günümüzde her alanda olduğu gibi iş dünyasında da önemli bir değişim söz konusu. Bu değişime iyi adapte olmak gerekiyor. Başarının dört basamağı; ne istediğini bilmek, hareket geçmek, yaptıklarınızın sonuçlarını fark etmeyi öğrenmek ve hedeflediğiniz sonuçları alana dek davranışlarınızı değiştirmeye hazır olmaktır. Hedef için sabırlı olmalı, yaşamı yönetmeyi bilmeli ve değer yaratmaya odaklanmalı. Her problemi, bir öğrenme fırsatı olarak görmek gerekiyor. Başarıya ulaşmak için kendinize güvenin, sürekli öğrenin, sürekli iyileştirme kültürünü amaç edinin ve kendinizi ödüllendirin. 'Dünya vatandaşı' olmak adına elinizden gelen tüm çabayı gösterin. Başarı da zaten beraberinde gelecektir" ifadelerini kullandı.

İnteraktif bir şekilde ilerleyen sunumun ardından Sami Erol, öğrencilerin merak ettikleri soruları da yanıtlarken, programın sonunda ise öğrencilerle toplu fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.