Kapat Ikon
Önsöz: Aktaş Holding Teknoloji Yatırımlarıyla Geleceğini Şekillendiriyor

Değerli Aktaş Holding paydaşları;

Teknolojide yaşanan baş döndürücü gelişmeler ve değişken müşteri talepleri, firmaları da bu değişime adapte etme ve beklentilere etkin yanıt verebilme noktasında, ciddi bir tetikleyici unsur olarak karşımıza çıkıyor.

Çünkü günümüz dünyasında, firmalar açısından teknolojiyi kullanma becerisi ve bu değişim sürecine ayak uydurabilme gücü, firmayı rekabette öne taşıyan unsurların da başında geliyor.

Hal böyle olunca, bilgiye ve teknolojiye yatırım yapmayan, müşteri taleplerine etkin ve hızlı şekilde yanıt vermekten uzak bir görüntü çizen firmaların, gelecekte sürdürülebilirliği sağlama ihtimalleri de bir hayli zorlaşacaktır.

Bu bilinçle hareket ederek, çağın gerekliliklerini yerine getiren, teknolojiyi tüm üretim ve hizmet süreçlerine dahil edebilen yenilikçi firmalar, küresel düzeydeki etkinliğini de her geçen gün yükseltmeye devam edecektir.

Nitekim Aktaş Holding olarak da ileri teknolojiye yatırımlarımızı tüm hızıyla sürdürürken, büyük önem verdiğimiz dijital dönüşüm çalışmalarına, 2018 yılında da kararlı bir şekilde devam edeceğiz.

Bu doğrultuda 2018 ana temasını, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirmiş olduğumuz Stratejik Plan Değerlendirme Toplantısı'nda paylaştığımız gibi 'Her alanda dijital dönüşümle global liderliğe' olarak belirlemiş durumdayız.

Global vizyonumuz gereği, dijital dönüşüme odaklanmaya devam ederek, AR-GE çalışmalarıyla öne çıkan ve sektörün dünyadaki 'tercih edilen' firması olmaya devam etme hedefindeyiz.

Bu açıdan, sürekli gelişimi ve dönüşümü esas alan şirketimizin, bugün olduğu gibi gelecekte de dünyanın dört bir yanındaki müşterileri için değer yaratan çalışmalarla, kurumsal anlayışına uygun bir profil çizme gayretinde olacağını vurgulamak isterim.

Çünkü Aktaş Holding için sürdürülebilir gelişim anlayışı, tüm üretim ve hizmet süreçlerinde çağın gerekliliklerine uygun, katma değer yaratmayı hedefleyen bir yaklaşıma göre şekillenmektedir.

Saygılarımla,

Sami EROL

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi

İcra Kurulu Başkanı

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.