Kapat Ikon
Önsöz: Aktaş Holding sürekli iyileştirme kültürü ile geleceği şekillendiriyor

Kıymetli Aktaş Holding Paydaşları,

21. yüzyıl dünyasında; sosyal, ekonomik ve teknolojik alanda meydana gelen hızlı değişimler, pazarların da hızla küreselleşmesine ve global rekabet yapısının hem yapısal, hem de boyutsal yönden değişimine yol açmıştır.

Bu yoğun rekabet, hemen her sektörde karşımıza çıkıyor. İşletmelerin de sürdürülebilir rekabet üstünlüğü sağlama noktasında yapacağı iyileştirme ve dönüşüm çalışmaları, şirketin gelecekte de var olması adına önemli bir gereklilik haline gelmiştir.

Nitekim şirketlerin sürekliliği olan başarılara ulaşması için iyileştirme çalışmalarını kararlı bir şekilde yerine getirmesi şarttır.

Bu noktada, geleceği düşünerek hareket etmek ve rekabet ortamında ayakta kalabilmek için gelişen teknolojiyi yakından takip etmek gerekiyor.

Kurumlar, süreç iyileştirme anlayışını kurum kültürü olarak benimsemeli ve buna göre bir yol haritası çizmelidir.

Çünkü geleceğe odaklanmadan yerinde sayan kurumlar, bir süre sonra piyasadan yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kalacaktır.

Gelinen noktada, sürekli iyileştirme kültürünü kurum kültürünün ayrılmaz bir parçası olarak benimseyen Aktaş Holding'in, bu anlayış doğrultusunda gerçekleştirdiği etkin ve sonuç odaklı çalışmalarla, global rekabette öne çıktığını söyleyebiliriz.

Ancak bu iyileştirme çalışmalarını, devamlılık anlayışıyla şekillendirmek çok önemli. Eğer bir şirket, yerinde sayar ve değişimin gerekliliklerine adapte olmakta zorlanırsa, günümüz dünyasındaki bu yoğun rekabette ayakta kalması da oldukça zorlaşır.

Bu bilinçle hareket eden şirketimiz, verimliliği esaslı çalışmalar neticesinde, küresel düzeydeki müşterileri için hep daha iyi bir hizmet sunmayı hedeflerken, iyileştirme çalışmalarıyla da yaşadığı topluma değer katmaya odaklanmıştır.

Tüm amacımız; bu iyileştirme faaliyetlerini sürdürülebilir kılarak, Aktaş Holding'in global ölçekteki güçlü marka kimliğine ve müşterilerine değer katacak çalışmalarla birlikte, geleceğe doğru emin adımlarla ilerlemektir.

Bu vesileyle, yeni yılınızı bir kez daha kutluyor; 2018 yılının herkes için başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Saygılarımla,

Sami EROL

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi

İcra Kurulu Başkanı

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.