Kapat Ikon
Şahap Aktaş üniversite öğrencileriyle buluştu

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş, belirli periyotlarda geleceğimiz olan gençlerle bir araya gelerek, onlara iş dünyasıyla ilgili deneyimlerini aktarmaya devam ediyor.

Şahap Aktaş bu doğrultuda son olarak, Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) tarafından düzenlenen 'İş Dünyasıyla Söyleşiler Serisi-1' etkinliğine katıldı.

Moderatörlüğünü, Uludağ Üniversitesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bilçin Meydan'ın yaptığı söyleşide Aktaş, Ermetal Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Gülener ile birlikte yer aldı.

İİBF Bordo Salon'da gerçekleşen söyleşiye, öğrencilerin ilgisi de yoğun olurken, mesleki yaşantısında yaşadığı zorluklardan bugünlere geliş öyküsüne, çarpıcı örneklerle değinen Şahap Aktaş, öğrencilere özellikle girişimci bireyler olmaları yönünde tavsiyelerde bulundu.

Aktaş Holding'in Ana Felsefesi Değer Yaratmaktır

Hayatı boyunca, "İçimdeki başarma isteğiyle, hep daha iyi ne yapabilirim ve ülkeme ne kadar fayda sağlayabilirim?" düşüncesiyle hareket ettiğini dile getiren Şahap Aktaş, küçük yaşlardan itibaren atıldığı iş hayatında, hep daha iyi işler başarmak adına gayret gösterdiğini ifade etti.

Küçük bir atölye olarak temelleri atıldığından beri, sürdürülebilir büyüme ve değer yaratma kültürüyle bugünlere gelen Aktaş Holding'in, bugün sektörün dünyadaki en büyük oyuncularından biri olmayı başarmasının altında yatan en önemli unsuru da 'değer yaratmak' olarak açıklayan Aktaş, öğrencilere hayatları boyunca mutlaka bu yönde kendilerini geliştirmeleri tavsiyesinde bulundu.

İnteraktif bir şekilde gerçekleşen buluşmanın sonunda Aktaş, öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtlamayı da ihmal etmezken, programın sonunda ise konuklara, katılımlarından ve değerli paylaşımlarından ötürü plaket takdim edildi.

   
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.