Kapat Ikon
Agritechnica 2017 Hannover Fuarı'nda Airtech Ürünlerine Tam Not

Sektörün küresel düzeydeki en büyük aktörlerinden biri olan Aktaş Holding, uluslararası düzeyde düzenlenen hemen her türlü fuar organizasyonunda adından söz ettirmeye devam ediyor.

Aktaş Holding bu doğrultuda, 18 Kasım tarihinde Almanya'nın Hannover kentinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve tarım sektörüyle ilgili en büyük fuarlardan biri olarak kabul edilen 'Agritechnica 2017 Hannover' fuarında, son teknolojiye sahip ürünleriyle boy gösterdi.

Fuar kapsamında, iş makineleri ve dingil üreticileri, Aktaş Holding'in küresel markası Airtech ürünlerinin takılı olduğu ürünlerini sergilerken, Aktaş Holding de mevcut müşterileri ziyaret edip, potansiyel pazarları görme fırsatı buldu.

Son Derece Verimli Geçti

Dünyanın önde gelen üreticileri de dahil olmak üzere, 53 ülkeden 2.803 firmanın; traktör, tarım makineleri, teçhizat, yedek parça ve aksesuarlarını sergilediği ve yaklaşık 450 bin ziyaretçinin katıldığı Agritechnica Fuarı, Aktaş Holding adına son derece verimli geçti.

Yoğun İlgi Gördü

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol yaptığı açıklamada, "Şirketimiz adında son derece verimli geçen fuarda, mevcut müşterilerimizle bir araya gelirken, tarım sektöründeki makinalarda, yüksek titreşimi sönümlemek adına katlı körükler kullanıldığı için potansiyel pazarları da keşfetme imkanı bulduk. Fuar süresince, dünyanın dört bir yanından gelen sektör temsilcileri Airtech ürünlerimize büyük ilgi gösterdi. Bu açıdan, Agritechnica Fuarı'nın sektörün gelişimine de önemli katkılar sağladığına inanıyorum" diye konuştu.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.