Kapat Ikon
Aktaş Holding'den Ukrayna'da Önemli İş Bağlantıları

Hava süspansiyon sistemi üretiminde dünyanın en büyük firmaları arasında yer alan Aktaş Holding, küresel düzeydeki güçlü yapılanmaları çerçevesinde, yeni iş bağlantıları gerçekleştirmeye devam ediyor.

Aktaş Holding; Ukrayna'da düzenlenen "TIR 2017 Fuarı" kapsamında, hem mevcut müşterileriyle olan güçlü bağlarını geliştirdi; hem de bölgede yeni iş bağlantılarına imza attı.

22-26 Ekim tarihlerinde, Ukrayna'nın Dnipro Kiev kentinde gerçekleşen etkinlikte Aktaş Holding; bölge pazarının önemli firmalarından Vladıslav Comp. ve Irbıs-Auto ile önemli temaslar kurdu.

Aktaş Holding adına Satış Takım Lideri Gülçin Onaran'ın yer aldığı ve son derece verimli geçen görüşmelerde, Aktaş Holding'in küresel markası Airtech ürünlerine dair yenilikler, marka yapısı ve teknik bilgiler, ilgili firma temsilcileriyle paylaşıldı.

Yapılan organizasyon kapsamında firmalar, Aktaş süreçlerini ve marka stratejisini daha yakından tanıma fırsatı yakalarken, teknik olarak pazarda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri de masaya yatırıldı.

Ukrayna Pazarını Önemsiyoruz

Ukrayna temaslarının şirket adına önemli kazanımlar sağladığına değinen Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, Airtech markasıyla bölge pazarında var olan etkinliklerinin, her geçen gün daha da arttığına vurgu yaparak, Ukrayna'nın kendileri için son derece önemli bir pazar olduğunu kaydetti.

Airtech'in bölge pazarında, son derece popüler bir marka olduğunun altını çizen Sami Erol, Aktaş Holding olarak pazarda devamlılığı sürdürmek adına ilerleyen süreçlerde çeşitli organizasyon ve pazarlama aktiviteleri gerçekleştirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.