Kapat Ikon
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile UNDP Yetkililerinden Aktaş Holding'e Ziyaret

Küresel düzeyde markalaşma vizyonu doğrultusunda, dijital dönüşüme odaklanan Aktaş Holding, bu doğrultuda önemli çalışmalara imza atmaya devam ederken, geçtiğimiz günlerde düzenlenen organizasyon kapsamında, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve UNDP yetkililerini Bursa'daki üretim tesislerinde misafir etti.

Heyet ziyaretinde; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkilisi Uğur Özdemir ve UNDP Proje Akademik Danışmanı Zeynep Kurnaz yer aldı.

Yapılan görüşmede, Aktaş Holding adına ise Yönetim Kurulu Üyesi R. Serkan Aktaş, Mali ve İdari İşler Direktörü Mustafa Şenongan ve Teknik Grup Yöneticisi Hakan Korkmaz yer aldı.

Verimli Geçti

Ülkemizdeki Organize Sanayi Bölgeleri'nin (OSB),  girişimcilik, yenilikçilik ve teknoloji geliştirme alanlarında daha etkin bir rol almasını sağlayacak model geliştirerek, Türkiye'nin rekabet edebilirliğine katkıda bulunmak hedefiyle; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve UNDP tarafından yürütülen 'OSB'lerde Teknoloji Kullanımının iyileştirilmesine Yönelik Model Geliştirme Projesi' kapsamında gerçekleştirilen ziyaret, son derece verimli geçti.

Çağa Ayak Uydurabilmek İçin Dönüşüm Faaliyetleri Şart

Öte yandan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, bilginin ve teknolojinin ön planda olduğu yenidünya düzenine ayak uydurabilmek için işletmelerin de gerek teknoloji kullanımını mevcut yapıya entegre etmeleri, gerekse de yenilikçi vizyon doğrultusunda hareket etmesi gerektiğini belirterek, Aktaş Holding'in dönüşüm esaslı sürdürülebilir faaliyetlerinin önemine dikkat çekti.

OSB'lerin Gelişimine Katkı Sağlayacaktır

Aktaş Holding olarak, 2017 yılında 'Dijital Dönüşüm', 'Kurumsal Dönüşüm' ve 'Stratejik Dönüşüm' temelinde, dijital marka gelişimine yoğunlaştıklarını anımsatan Erol, Bakanlık ve UNDP tarafından yürütülen projenin, ülkemizdeki OSB'lerin gelişimine önemli katkılar sağlayacağına inandığını sözlerine ekledi.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.