Kapat Ikon
Uluslararası Demiryolları Raylı Taşımacılık Standartları Paylaşıldı

Aktaş Holding tarafından, çalışanlarının kişisel ve mesleki yönden gelişimine katkı sağlayacak eğitim faaliyetleri tüm hızıyla sürüyor.

Bu kapsamda, eğitim faaliyetleri zincirine, "ISO TS 22163 Uluslararası Demiryolları Raylı Taşımacılık Standart Eğitimi" ile yeni bir halka daha eklendi. Dünyanın önde gelen belgelendirme firması Brueu Veritas tarafından, 14 - 21 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitime; Marigold Otel ev sahipliği yaptı.

Eğitmen Aytuğ Topmeşe tarafından verilen eğitimlerde; Aktaş Holding adına AR-GE, Satınalma, İK, Teknik Hizmetler, Üretim ve Kalite bölümü çalışanları yer aldı.

Sürekli İyileştirmeyi Esas Alıyor

Tüm tedarik zincirinin iyileştirilerek, üretilen demiryolu araçlarının kalite ve güvenilirliğinin daha iyi noktalara taşınması adına yapılabilecek iyileştirme çalışmalarının paylaşıldığı eğitimler, Aktaş Holding çalışanları için son derece verimli geçti.

Düzenlenen eğitimde; IRIS (Uluslararası Demiryolu Endüstrisi Standardı) detaylı şekilde paylaşıldı.

Eğitim Faaliyetleri Sürecek

Eğitim faaliyetlerinin önemine dikkat çekerek, sürekli iyileştirme kültürünün Aktaş Holding açısından önemine vurgu yapan Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, Uluslararası Demiryolları Raylı Taşımacılık Standartlarının paylaşıldığı eğitimin, şirket adına önemli kazanımlar sağladığını belirterek, eğitim faaliyetlerini kararlı bir şekilde düzenlemeye devam edeceklerini kaydetti.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.