Kapat Ikon
Techno Aktaş Çalışanları ‘Business Run Plovdiv’ Maratonunda Ter Döktü

Aktaş Holding’in Bulgaristan’daki üretim üssü olan Techno Aktaş, çalışanlarını iş dışında gerçekleştirilen farklı organizasyonlarda da bir araya getirmeye devam ediyor.

 

Techno Aktaş çalışanları, Plovdiv kentinde ilk kez düzenlenen ve 30'dan fazla çok uluslu şirketin, 50 ekip halinde yer aldığı, ayrıca 200'den fazla amatör sporcunun da ter döktüğü ‘Business Run Plovdiv’ (Maraton 2017) etkinliğinde boy gösterdi.

 

8 Ekim 2017 tarihinde düzenlenen organizasyona; Ravadinovo, Maritsa bölgesindeki Liebherr tesisi ev sahipliği yaptı.

 

Organizasyonda her katılımcı şirket, ücretlerin % 30'u olan 2.500 Leva’yı, Plovdiv Tatil Kulüpleri Birliği ve Psikolojik Danışma Merkezleri ‘Phoenix’e bağışladı.

 

Tüm Spor Faaliyetlerini Destekliyoruz

 

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, Techno Aktaş’ın faaliyet gösterdiği Plovdiv kentinde ilk defa düzenlenen ve hem bağış amaçlı, hem de “Teambuilding” (sonuç odaklı takımların seçilmesi, geliştirilmesi ve motive edilmesi) imkânı tanıyan organizasyona, Techno Aktaş çalışanlarının da ilgi göstermesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 

Aktaş Holding olarak, her türlü sportif faaliyetin destekçisi olmaya devam edeceklerini aktaran Erol, organizasyonda Techno Aktaş’ı en iyi şekilde temsil eden tüm çalışanları kutladı.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.