Kapat Ikon
Kaizen Sistemi Meyvelerini Vermeye Devam Ediyor

Sürekli iyileştirme kültürü doğrultusunda hareket eden Aktaş Holding, üretimdeki teknik araçların, üretim süreçlerinde harcanan zamanın ve maliyetin, adım adım ve sürekli olarak iyileştirilmesine dayanan Kaizen çalışmalarından, çalışanların da katkılarıyla önemli sonuçlar almaya devam ediyor.

Aktaş Holding'in proses gelişimini hedef alarak, çalışanların da motivasyonunu artırmaya yönelik hayata geçirdiği Kaizen sisteminde, bugüne dek son derece başarılı sonuçlar elde edilirken, Aktaş Holding; mevcut sisteme katkı sağlayan çalışanlarını ödüllendirmeyi de sürdürüyor.

Aktaş Holding bünyesinde, 25 Temmuz tarihinde gerçekleşen Kaizen Ödül Töreni'nde, mavi yaka sunumları yapılırken, ardından da sisteme katkı sağlayan çalışanlar, sertifika ile ödüllendirildi.

Tüm Çalışanlarımızı Kutluyorum

Düzenlenen ödül törenine, Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş'ın yanı sıra; üretim-kalite-mühendislik-mavi yaka çalışanlarıyla birlikte, yönetim kurulu üyeleri katılırken, Kaizen sisteminin şirkete olan katkılarına vurgu yapan Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, sürekli iyileştirme kültürünü, şirketin en önemli misyonlarından biri olarak benimsediklerini söyledi.

Sisteme katkı sağlayan tüm çalışanları kutlayan Erol, küçük görünen iyileştirmelerin, şirkete ve çalışanlara büyük katkılar sağladığına değinerek, verimliliği artırma çalışmalarının tüm hızıyla süreceğini sözlerine ekledi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.