Kapat Ikon
Ak-İzo, 40. Yapı Fuarı'nda Yenilikçi Ürünleriyle Ses Getirdi

Aktaş Holding'in Yapı Grubu’ndaki Ak-İzo Yalıtım Sistemleri San. Ve Tic. A.Ş. son teknoloji ile geliştirdiği ürünlerini, sektörün en büyük organizasyonlarında sergilemeyi sürdürüyor.

Ak-İzo; İstanbul'un ev sahipliğinde bu yıl 40'ıncısı düzenlenen ve bölgenin en büyük yapı malzemeleri fuarı özelliğindeki Turkeybuild İstanbul Fuarı’nda, 'yeni nesil' su yalıtım çözümleri sunan Lineflex marka çevre dostu ve yenilikçi ürünlerini, dünyanın dört bir yanından gelen sektör profesyonellerinin ve ziyaretçilerin beğenisine sundu.

23 - 27 Mayıs 2017 tarihleri arasında İstanbul'un ev sahipliğini yaptığı ve TÜYAP'ta düzenlenen organizasyona Aktaş Holding adına; Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol'un yanı sıra, satış ve pazarlama ekibi katıldı.

Yenilikçi Ürünleriyle Ziyaretçilerden Tam Not Aldı

Sektörünün en büyük ticari fuarı olan organizasyonda, 1.250 katılımcı firma sergilediği 18.640 ürünü, 105 ülkeden 111.000 yerli ve yabancı ziyaretçi ile buluştururken; Ak-İzo kendisine ayrılan salon 3, 104 numaralı stantta, EPDM esaslı inovatif membran ürünleriyle ziyaretçilerden tam not aldı.

Sürdürülebilir Büyümeye Odaklandık

5 gün süren fuarın, Ak-İzo adına son derece verimli geçtiğini kaydeden Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, ileri teknolojiyle geliştirdikleri çevreci ve yeni nesil EPDM membran ürünlerinin, verimlilik ve katma değer yönünden benzerlerine kıyasla önemli farklılıklar yarattığını kaydetti.

Ak-İzo'nun geliştirdiği çevre dostu EPDM membran ürünlerinin, Türkiye'nin en büyük gölet projelerinde ve temelden çatıya, cepheden terasa kadar birçok farklı uygulamada tercih edildiğini aktaran Erol, fuar süresince önemli işbirliklerine imza attıklarına vurgu yaparken, geliştirdikleri nitelikli ürünlerle, ülkemizin bu alanda da öne çıkması adına çalışmalarını kararlı bir şekilde sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

   
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.