Kapat Ikon
Sami Erol / Önsöz

Değerli Aktaş Holding Paydaşları,

İşletmeler açısından müşteri memnuniyetini önceleyerek bunu sürekli kılmak, ihtiyaç ve beklentileri analiz ederken de bu süreci en etkin ve hızlı şekilde yönetebilmek, başarılı olmak için zorunlu faaliyetler zinciridir.

Bu noktada karşımıza çıkan 'markalaşma' olgusu, günümüz dünyasında çokça tartışma konusu olmaktadır.

Ürün veya hizmetler için bir marka oluşturmak, günümüzde kolay gibi görünse de bu sürecin oldukça uzun soluklu ve titiz şekilde çalışma gerektiren bir yolculuk olduğu bilinmelidir.

Çünkü markalaşmada esas olan sürdürülebilirliği sağlamak; planlı, sürekli ve tutarlı olmaktır.

İşletmeler küresel rekabette yok olmamak için markalaşma konusunda farklı adımlar atma eğilimindeyken, markalaşmanın, şirkete ‘güvene dayalı’ müşterileriler kazandırdığı gerçeğini de asla unutmamak gerekiyor.

Ayrıca markalaşma, şirketlere rekabet avantajı sağlamaktadır. Ancak müşteri isteklerinin gerisinde kalınması ve beklentilere yanıt verilmemesi durumunda, mevcut markanın geriye gidip, yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalması dahi mümkündür.

Bu yüzden, çok ciddi ve kapsamlı bir süreç olan markalaşmanın, işletme tarafından en doğru şekilde yürütülmesi, markanın gelecekteki konumu açısından belirleyici olacaktır.

Aktaş Holding olarak, kurulduğumuz günden beri 'sürdürülebilir büyüme' ve ‘değer yaratma’ öncelikleriyle gelecek yolculuğumuzu şekillendiriyoruz.

Bu noktada, mevcut markalarımızın küresel ölçekteki sürdürülebilir olmasına özen gösterirken, 'insan odaklı' ve 'toplumla bütünleşen' yaklaşımlarımızla da bu markaların arka planını en iyi şekilde tamamlama gayretindeyiz.

Çünkü bu çalışmaların hepsi bir bütün ve birbirleriyle bağlantılı şekilde, markaya değer katan unsurlar...

Hatırlanacağı üzere Aktaş Holding olarak, özellikle 2017 yılıyla birlikte küresel düzeyde markalaşma vizyonumuz doğrultusunda önemli atılımlara imza atmaktayız.

Bu kapsamda, dijital marka ile dönüşüme odaklanırken, mükemmellik kültürüne dönüşüm çalışmaları kapsamında da Endüstri 4.0 ile ilgili saha analiz çalışması başlatarak, ileriye dönük hedeflerimizi yakalama noktasında geniş kapsamlı çalışmalar yürütüyoruz.

Gelinen noktada Aktaş Holding olarak, 'sektörünün global oyuncusu' olma misyonunu, güçlü yatırımlarla ve yenilikçi çalışmalarla destekleyerek; hem ülkemize, hem de küresel ekonomiye en yüksek düzeyde katma değer sağlamayı hedefliyoruz.

Saygılarımla,

Sami EROL

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.