Kapat Ikon
Ak-İzo, 4. Sürdürülebilir Su Kaynaklarına Değer Katıyor

Aktaş Holding bünyesinde, 2005 yılında kurulan ve üstün niteliklere sahip, yüksek nitelikli Lineflex EPDM membran kullanımının, yurtiçinde ve yurtdışında yaygınlaştırılmasına öncülük eden Ak-İzo Yalıtım Sistemleri San. Tic. A.Ş. su kaynaklarının korunup geliştirilmesi noktasında önemli sorumluluklar üstlenmeye devam ediyor.

Sürdürülebilir su kaynaklarının korunması adına önemli bir sorumluluk üstlenen Ak-İzo, "Su ve Barış" ana temasıyla bu yıl 4.’sü düzenlenen ve sürdürülebilir su kaynaklarının korunması ve geliştirilmesi konularının, farklı yönleriyle tartışıldığı İstanbul Uluslararası Su Forumu'na katıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın desteği ile Türkiye Su Enstitüsü (SUEN) tarafından organize edilen ve 10-11 Mayıs 2017 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen organizasyonda, güncel bölgesel siyasi konjonktrün su sorunlarına etkisi ele alınırken; kentsel su yönetimi, yardım eylemleri, hukuki konular ve sürdürülebilir kalkınma hedefleri tartışıldı.

Ak-İzo organizasyon süresince, ülkemizdeki su kaynaklarının korunması adına gerçekleştirdiği inovatif yaklaşımlardan dolayı katılımcıların beğenisini topladı.

Ülkemizdeki Su Kaynaklarının Korunmasına Büyük Önem Veriyoruz

Ak-İzo olarak, Türkiye'nin ilk ve tek EPDM membran markası Lineflex ile ülkemizin su kaynaklarının korunmasına büyük önem verdiklerini aktaran Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, 'yeni nesil' su yalıtım çözümleri sunan Lineflex EPDM membranlarının, Türkiye'deki su kaynaklarının geleceği açısından çok önemli bir misyon üstlendiğini söyledi.

Ak-İzo olarak geliştirdiklerini tüm ürünlerde, 'çevre dostu' ve 'verimlilik' anlayışıyla hareket ettiklerinin altını çizen Erol, katma değerli ürünler geliştirmeye devam ederek, sürdürülebilir su kaynaklarının sağlanması noktasında da üzerlerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.