Kapat Ikon
Techno Aktaş, Bulgaristan'daki Müşterilerine Değer Katmaya Devam Ediyor

Küresel düzeyde faaliyet gösteren Aktaş Holding'in Bulgaristan'daki üretim üssü olan ve bölge ekonomisine ciddi katma değer sağlayan Techno Aktaş, müşterileriyle çeşitli organizasyonlar kapsamında bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Techno Aktaş, bölgedeki müşterilerinin gelişimine yönelik eğitim faaliyetleri zincirine yeni bir halka daha ekleyerek, bu doğrultuda Tech-KO firması için teknik ve satış eğitimi gerçekleştirdi.

Techno Aktaş'ın, Bulgaristan'ın Plovdiv kentindeki üretim tesislerinde gerçekleştirilen eğitim gün boyu sürerken, düzenlenen eğitime, Tech-KO firmasının satış ve teknik personelinin yanı sıra, kalite müdürleri de katıldı.

Katılımcılardan Eğitime Tam Not

Gerçekleştirilen eğitim son derece verimli geçerken, Tech-KO firması yetkilileri de eğitimin kendileri açısından oldukça başarılı geçtiğini belirterek, Techno Aktaş'ın üstün kalitesinden bir kez daha emin olduklarını dile getirdi.

Müşterilerimizle Güçlü İlişkileri Korumaya Devam Edeceğiz

Müşterileriyle bu tip organizasyonları ilerleyen süreçlerde de tekrarlayacaklarını ifade eden Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, "Şirketimizi bugünlere taşıyan müşterilerimizle birlikte büyümek ve onların ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu düşünce doğrultusunda, bu tip eğitim faaliyetlerini de çok önemsiyoruz. Amacımız, müşterilerimizle kurduğumuz güçlü ilişkileri koruyarak, bu sayede hem bölge ekonomisine hem de sektöre, yüksek düzeyde katma değer sağlamaya devam etmektir" ifadelerini kullandı.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.